Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.564 Makaleler 2 Çözümler 6 16 Ekim 2020 #1 Merhabalar, çizim ile uğraşıyorum ve US $43.8 59% OFF|Huion yeni HS64 6x4 inç grafik Tablet dijital çizim tableti pil ile ücretsiz Stylus için uyumlu Android Windows macOS|Dijital Tabletler| - AliExpress bu çizim tabletini almak istiyorum. Acaba bu satıcı güvenilir mi? Alsam Türkiye'ye gelir mi? Çizim tableti nasıl? Not=Bu tabletin Türkiye fiyatı 800 TL civarı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2020
Merhabalar, çizim ile uğraşıyorum ve US $43.8 59% OFF|Huion yeni HS64 6x4 inç grafik Tablet dijital çizim tableti pil ile ücretsiz Stylus için uyumlu Android Windows macOS|Dijital Tabletler| - AliExpress bu çizim tabletini almak istiyorum. Acaba bu satıcı güvenilir mi? Alsam Türkiye'ye gelir mi? Çizim tableti nasıl? Not=Bu tabletin Türkiye fiyatı 800 TL civarı.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 16 Ekim 2020 #2 Karakurt5877 dedi: Merhabalar, çizim ile uğraşıyorum ve US $43.8 59% OFF|Huion yeni HS64 6x4 inç grafik Tablet dijital çizim tableti pil ile ücretsiz Stylus için uyumlu Android Windows macOS|Dijital Tabletler| - AliExpress bu çizim tabletini almak istiyorum. Acaba bu satıcı güvenilir mi? Alsam Türkiye'ye gelir mi? Çizim tableti nasıl? Not=bu tabletin Türkiye fiyatı 800 TL civarı. Genişletmek için tıkla... Türkiye'ye gönderilemez diyor alamazsın.
Karakurt5877 dedi: Merhabalar, çizim ile uğraşıyorum ve US $43.8 59% OFF|Huion yeni HS64 6x4 inç grafik Tablet dijital çizim tableti pil ile ücretsiz Stylus için uyumlu Android Windows macOS|Dijital Tabletler| - AliExpress bu çizim tabletini almak istiyorum. Acaba bu satıcı güvenilir mi? Alsam Türkiye'ye gelir mi? Çizim tableti nasıl? Not=bu tabletin Türkiye fiyatı 800 TL civarı. Genişletmek için tıkla... Türkiye'ye gönderilemez diyor alamazsın.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 16 Ekim 2020 #3 Karakurt5877 dedi: Merhabalar, çizim ile uğraşıyorum ve US $43.8 59% OFF|Huion yeni HS64 6x4 inç grafik Tablet dijital çizim tableti pil ile ücretsiz Stylus için uyumlu Android Windows macOS|Dijital Tabletler| - AliExpress bu çizim tabletini almak istiyorum. Acaba bu satıcı güvenilir mi? Alsam Türkiye'ye gelir mi? Çizim tableti nasıl? Not=Bu tabletin Türkiye fiyatı 800 TL civarı. Genişletmek için tıkla... Yorumlar kısmında 21 kişi Türkiye'ye sipariş etmiş. Yorumlara bakarak alabilirsiniz. Vergi çıkabilir onu da hesaplayın.
Karakurt5877 dedi: Merhabalar, çizim ile uğraşıyorum ve US $43.8 59% OFF|Huion yeni HS64 6x4 inç grafik Tablet dijital çizim tableti pil ile ücretsiz Stylus için uyumlu Android Windows macOS|Dijital Tabletler| - AliExpress bu çizim tabletini almak istiyorum. Acaba bu satıcı güvenilir mi? Alsam Türkiye'ye gelir mi? Çizim tableti nasıl? Not=Bu tabletin Türkiye fiyatı 800 TL civarı. Genişletmek için tıkla... Yorumlar kısmında 21 kişi Türkiye'ye sipariş etmiş. Yorumlara bakarak alabilirsiniz. Vergi çıkabilir onu da hesaplayın.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 16 Ekim 2020 #4 Chitoge Kirisaki dedi: Türkiye'ye gönderilemez diyor alamazsın. Genişletmek için tıkla... @hasuna kardeşim neden kızgın atıyorsun?
Chitoge Kirisaki dedi: Türkiye'ye gönderilemez diyor alamazsın. Genişletmek için tıkla... @hasuna kardeşim neden kızgın atıyorsun?
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 16 Ekim 2020 #5 Chitoge Kirisaki dedi: @hasuna kardeşim neden kızgın atıyorsun? Genişletmek için tıkla... 21 kişi TR sipariş yapmış ve dediğiniz gibi bir durum yok. Yanlış bilgilendirmeye giriyor.(Çin seçmezseniz dediğiniz gibi yollamazlar.)
Chitoge Kirisaki dedi: @hasuna kardeşim neden kızgın atıyorsun? Genişletmek için tıkla... 21 kişi TR sipariş yapmış ve dediğiniz gibi bir durum yok. Yanlış bilgilendirmeye giriyor.(Çin seçmezseniz dediğiniz gibi yollamazlar.)
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 16 Ekim 2020 #6 hasuna dedi: 21 kişi TR sipariş yapmış ve dediğiniz gibi bir durum yok. Yanlış bilgilendirmeye giriyor. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ben sipariş edin kısmında Türkiye'ye teslim edilemez yazdığı için öyle dedim bilmiyordum yanlışım varsa affola.
hasuna dedi: 21 kişi TR sipariş yapmış ve dediğiniz gibi bir durum yok. Yanlış bilgilendirmeye giriyor. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ben sipariş edin kısmında Türkiye'ye teslim edilemez yazdığı için öyle dedim bilmiyordum yanlışım varsa affola.
Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.564 Makaleler 2 Çözümler 6 16 Ekim 2020 #7 Chitoge Kirisaki dedi: Türkiye'ye gönderilemez diyor alamazsın. Genişletmek için tıkla... Burada ki seçeneklerden sadece Çin gönderiyor Türkiye'ye. Ben Türkiye'ye gelir mi? Derken bir sorun oluşur mu? Demek istedim. Dosya Ekleri 1602843347550.png 2 KB · Görüntüleme: 55
Chitoge Kirisaki dedi: Türkiye'ye gönderilemez diyor alamazsın. Genişletmek için tıkla... Burada ki seçeneklerden sadece Çin gönderiyor Türkiye'ye. Ben Türkiye'ye gelir mi? Derken bir sorun oluşur mu? Demek istedim.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 16 Ekim 2020 #8 Chitoge Kirisaki dedi: Kusura bakmayın ben sipariş edin kısmında Türkiye'ye teslim edilemez yazdığı için öyle dedim bilmiyordum yanlışım varsa affola. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. Karakurt5877 dedi: Burada ki seçeneklerden sadece Çin gönderiyor Türkiye'ye. Ben Türkiye'ye gelir mi? Derken bir sorun oluşur mu? Demek istedim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yorumlara bakın hocam. Son düzenleme: 16 Ekim 2020
Chitoge Kirisaki dedi: Kusura bakmayın ben sipariş edin kısmında Türkiye'ye teslim edilemez yazdığı için öyle dedim bilmiyordum yanlışım varsa affola. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. Karakurt5877 dedi: Burada ki seçeneklerden sadece Çin gönderiyor Türkiye'ye. Ben Türkiye'ye gelir mi? Derken bir sorun oluşur mu? Demek istedim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yorumlara bakın hocam.
Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.564 Makaleler 2 Çözümler 6 18 Ekim 2020 #9 Dün satın aldım 5 gün içinde kargoya verilecekmiş Edit=Türkiye fiyatı 1250 TL olmuş. Edit=Kargom şu an yola çıkmış. 5 gün hazırlık süresi beklemedim. Son düzenleme: 19 Ekim 2020
Dün satın aldım 5 gün içinde kargoya verilecekmiş Edit=Türkiye fiyatı 1250 TL olmuş. Edit=Kargom şu an yola çıkmış. 5 gün hazırlık süresi beklemedim.
th2077 Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 119 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #10 Karakurt5877 dedi: Dün satın aldım 5 gün içinde kargoya verilecekmiş Edit = Türkiye fiyatı 1250 TL olmuş. Edit = Kargom şu an yola çıkmış. 5 gün hazırlık süresi beklemedim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, tableti bende almayı düşünüyorum. Memnun kaldınız mı?
Karakurt5877 dedi: Dün satın aldım 5 gün içinde kargoya verilecekmiş Edit = Türkiye fiyatı 1250 TL olmuş. Edit = Kargom şu an yola çıkmış. 5 gün hazırlık süresi beklemedim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, tableti bende almayı düşünüyorum. Memnun kaldınız mı?