Hukuk bürosunda kullanılmak üzere hazır sistem önerisi

Savcı

Hectopat
Selamlar.
Hukuk bürosunda iş için kullanılmak üzere hazır sisteme ihtiyacım var. Bilgisayar sistemleri konusunda ne yazık ki yeterli bilgi sahibi değilim, bu yüzden siz değerli üyelerin önerilerine ihtiyacım var. Genel hatlarıyla güçlü bir işlemciye sahip, uzun yıllar donma, takılma vb. problemlerin yaşanmayacağı Windows işletim sistemi kullanan hazır masaüstü bilgisayar önerilerine açığım. Aynı zamanda ofis içi kullanıma yönelik sistemlerde "nelere dikkat etmek gerekir, nelerden kaçınmalıyım?" gibi sorularının yanıtını da verebilirseniz müteşekkir olurum.
Aynı durum ve koşullar geçerli olmak üzere 1 adet dizüstü bilgisayar da almak istiyorum.
Bir diğer husus ise, mevcut sistemlerimde 2014 üretim tarihli ASUS VS197N monitör kullanmaktayım. Alacağım sistem ile monitörde değiştirmem gerekir mi?
Şimdiden önerileriniz ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. Saygılarımla.

(2 adet aynı özelliklerde alınmak üzere masaüstü ve 1 adet dizüstü bilgisayar için aklımda ortalama 50-60 bin Türk Lirası bütçem var. Bütçeyi aşan önerilere de açığım.)

Son düzenleme:
İtopya gibi profosyonel hizmet alabilceğiniz yerelre danışmanızı tavsiye ederim

İtopya gibi profosyonel hizmet alabilceğiniz yerelre danışmanızı tavsiye ederim
Açıkçası burada yapılan önerilerin daha gerçekçi olduğunu düşünüyorum. Tabi ki satıcı firmalar ile de görüşme yapacağım ancak burada öneri yapan arkadaşların herhangi bir ticari kaygı taşımadan yaptıkları öneriler benim için daha değerli. İlginiz için teşekkürler.

Hocam İtopya'da garanti süresi 2 yıl daha devam eden şeye bitmiş dediler internete yazdıgımdada yalanlayıp iletişimi tamamen kestiler.

Hocam İtopya'da garanti süresi 2 yıl daha devam eden şeye bitmiş dediler internete yazdıgımdada yalanlayıp iletişimi tamamen kestiler.
Konudan sapmazsak sevinirim. Yaşadığınız soruna üzüldüm. Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız ilgili makamlara gerekli başvuruları yapmanızı tavsiye ederim.

Konudan sapmazsak sevinirim. Yaşadığınız soruna üzüldüm. Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız ilgili makamlara gerekli başvuruları yapmanızı tavsiye ederim.

Konudan sapmak için değil hocam sadece tavsiye çünkü yanlış bir siteden alırsanız gerçekten çok sıkıntı çekersiniz bütçeyi masaüstüne mi daha yoğun laptopa mı yapmak istiyorsunuz? Ofis içi kullanım için nasıl bir ortam olduğunu bilmiyorum ama grafik tasarımcı olduğumdan küçük tavsiyeler verebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…