Çok farklı bölümler biliyorum ama 2 dil öğrenip mühendislikte işsizlik sorununu ortadan kaldirabilir miyim ya da avukat olup büro açıp daha mı çok gelir elde ederim?
Bence bilgisayar ama hukuk için çok tutkuluyum diyorsan istediğini seç ama öyle bir tutkum yok sadece yapmak istiyorum şeklinde bakıyorsan kesinlikle bilgisayar.
Çok farklı bölümler biliyorum ama 2 dil öğrenip mühendislikte işsizlik sorununu ortadan kaldirabilir miyim ya da avukat olup büro açıp daha mı çok gelir elde ederim?
Kendini geliştirene , çalışana iş her zaman her yerde bulunur onu dert etme de gelir odaklı düşünürsen bir cacık olmaz o kariyerden parayı düşünerek seçim yapma. Hangisinde yetenekli olduğunu düşünüyorsan hangisini daha severek yapacağını düşünüyorsan onu seç çok farklı iki dal sonuçta
Annen baban avukat değilse ben yeni avukat olup da para kazanabilen kimseyi görmedim. Anne baba avukatsa müşteriler otomatik geliyor. Yine de yanlış yönlendirmek istemem. İyice araştırmak lazım. Sonuçta statü olarakta avukatlık çok iyi bir meslek.
Bence bilgisayar ama hukuk için çok tutkuluyum diyorsan istediğini seç ama öyle bir tutkum yok sadece yapmak istiyorum şeklinde bakıyorsan kesinlikle bilgisayar.