Hukuk okunur mu?

RbeD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç seneye sınava gireceğim ve ne okumak istediğimi hala bilmiyorum, ezberim kötüdür, sizce Türkiye şartlarında hukuk okunur mu? Avukatlığın durumu nedir? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok güzel olur.

Şimdi şu bir gerçek, iş istihdamı eskisi kadar iyi değil.

Ayrıca yükseköğretim istihdam göstergeleri raporunda lisans mezunlarının bölümlere göre aylık ortalama kazanç grupları listesinde kazanç bakımından Yüksek kazançlı bir bölümken bir sonraki yıl Orta kazançlı bir bölüm grubuna düşmüş. Bunlar elbette bölümü tercih ederken tereddütte bırakabilecek etkenler.

Ancak bölüme ilgin varsa ve tercih etmek istiyorsan o senin vereceğin bir karar. Eğer başka bölümlere ilgin varsa diğer bölümleri de değerlendirmeni öneririm. Elbette "Ben sadece bu bölümü istiyorum, başka bölümü okuyamam" gibi bir düşüncen varsa onu bilemem.

Ezberinin de iyi olmadığını söylemişsin, Hukuk gibi neredeyse tüm dersleri ezbere dayalı bir bölümü okumak senin için bir çileye dönüşebilir, haberin olsun.

Sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…