Arkadaşlar 11. sınıfa geçiyorum. İlerisi için planım hukuk okumak ancak B planı olarak polis olmak istiyorum. Hukuk fakültesini bitirip lisans aldığım zaman galiba KPSS'ye girip taban puani almam lazım, sizce böyle yapmak mantıklı mı? Ayrıca lise mezunu polislerle üniversite mezunu polislerin arasında maaş farkı var mıdır?
Polis olmak istiyorsan lisans mezunu olarak deneyebilirsin KPSS ile mantıklı mı kısmını sen düşün maaş olarak fark yok diye biliyorum varsa da cuzi miktarlar.
Biraz araştırma yaptım ama çok bilgi bulamadım üniversite mezunu polisle lise mezunu polisin arasında maaş farkı var mı diye. Maaş farkı yoksa direkt TYT'den de girebilirim.
Maaş için düşünüyorsan düşünme. Büyük rakamlar fark etmez. Ediyorsa da cüzi rakamlar. Genel olarak evli çocuk durumu fark ediyor. Yedek plan olarak düşünüyorum yazmışsın ama üniversite okumak gibi gibi bir niyetin yoksa direkt TYT ile dene. Varsa okumak gibi bir niyetin üniversite okurken de PMYO deneyebilirsin.
Maaş için düşünüyorsan düşünme. Büyük rakamlar fark etmez. Ediyorsa da cüzi rakamlar. Genel olarak evli çocuk durumu fark ediyor. Yedek plan olarak düşünüyorum yazmışsın ama üniversite okumak gibi gibi bir niyetin yoksa direkt TYT ile dene. Varsa okumak gibi bir niyetin üniversite okurken de PMYO deneyebilirsin.