Hukuk vs İşletme vs Psikoloji

buSevdan7beni

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 10. sınıfım yarından itibaren üniversite hayallerim için çalışacağım. Kişilik özelliklerim olarak oyun oynamayı severim ve günde ciddi bir zaman buna gidiyor (üniversite sınavına girene kadar oyun oynamayacağım) 4 saatçik kadar, insanlarla ilişkilerim çok iyidir ve ikna kabiliyetim yüksektir, felsefi kitaplar okumayı severim, herkesle samimi olmam sanırım tüm özelliklerim bu kadar tavsiyelerinizi bekliyorum efenim iyi akşamlar !..

Zamanla psikolojiye olan ilgim karşılaştığım olaylar ve insanlarla artı. Psikoloji iyidir. Unutmayın, kendini tanıyan bir insan herkesi tanır.

İyi bir üniversitede psikoloji okuyup alanında kendini geliştirirsen ciddi para kaldıracağını düşünüyorum.

Eğer istiyorsan tabiki hayallerinin peşinden git ama hem zor olur hem de eğer bu 3 seçenek senin için eşit konumdaysa ve ülkemizde yaşamak istiyorsan hukuku seçmek en mantıklısı bence
Kardeşim ne saçmalıyorsun sen? Cümlemi anlayamamışsın anlayıp da mesaj yaz anlamak istemeyip saçmalayan veledlerden bıktım ya!
Saygılı konuş kardeşim . Cümleni anladım eğer özelde çalışmayacaksa mesleğini gerçekleştirmek için atanmayı beklemesi gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…