Hukuki destek

Evet kesinlikle hepsinin farkındayım bunların, bu karaktersizler bugün yer para ettiği için yüksek meblalara da gücümün yetmediğini bildikleri için bunun peşindeler, insanlara paramızı aldılar bugün para ediyor diye yerimize konacak demenin peşindeler halbuki kendileri bunun peşinde. Ben yalnızca bu parayı hukuki hesaplayıp önlerine paralarının ederini atıp ağızları sussun istiyorum.
Arayacaklar bugün annem pek beni konuşturmuyor biraz öfke kontrolü problemlerim olduğu için ama konuşacağım bakalım ne türlü kavgalar çıkacak. Zaten kendisi değil kardeşini aratıyor.
 
Yok ya hiç verme git 20 bin liraya 20 yetime yardım yap. Yeni tapu çıkart çıkartırken zaten babandan miras vs olarak kime geçiyorsa onun üstüne olarak çıkacak ölü birisinin adına çıkamayacağı için. Babanızın arsayı sattığına dair kanıt yok ve arsa satışları noterde vesaire yetkili kişi karşısında(mahkeme gibi) gerçekleşiyor yani keyfine göre gel kardeş al şu tapuyu yapamıyorsun yaparsan hiç bir hak vs olmuyor yani devlet görmediği için "ben bilmem sistemde kimin adı varsa arsa onundur" diyor.
Siz hiç aramayın bekleyin onlar arasın arasın dursun sonra git polise huzuru bozma suçundan şikayet et. Bir de hakaretli mesaj atarsa hakaretten de şikayet et. Ardından tehdit gelir onu da şikayet et en sonunda tazminatı seve seve ödemek zorunda kalacak.
 
Evet bunları anlattım şahsın kardeşine, o da abisine anlattığında dediğim gibi biraz kuduruyor.
 
Evet bunları anlattım şahsın kardeşine, o da abisine anlattığında dediğim gibi biraz kuduruyor.
Tehditkar olmamaya dikkat et. Bilginiz olsun,devam ederseniz şikayette bulunmak durumunda kalacağım vs diyebilirsin. Fazla da konuşma ağzından bir şey kaçırırsın haksız duruma düşebilirsin. Dediğim gibi şu an sadece seni rahatsız ediyorlar ve huzurunu bozuyorlar ki bu da suçtur. Yaz internete huzuru bozma suçu.
 
Doğru anladıysam yapacağın basit. Git noterden arsanın tapusunu al. Arsayı sat. Hak iddia ettiği kadar parasını ver. (Arsanın değerinden fazlasını isteyemez. Her türlü elinize para da geçer) Mesele çözülsün. Anladığım kadarıyla arsa onların üstüne olmadığı için satamıyorlar. Sizden para koparma derdindeler.
 
Hocam öncelikle şu an sizden bu parayı isteyen kişi arsayı satın alırken aldığı kişinin tapu sahibi olmadığını biliyor muydu? Tapu sizde olabilir fakat kanun iyi niyetli üçüncü kişileri korur yani ortada bir belge, bankadan ödeme kaydı vesaire satışı kanıtlayabileceği bir şey varsa hakkını arar. Sizden para isteyen bu kişinin size dava açma gibi bir durumu yok, illa açacaksa aldığı kişiye açacak. Son olarak Enflasyon Hesaplayıcısı bu linke girerek paranın bugünkü değerini hesaplayanbilirsiniz. 71 bin TL gibi değere tekabül ediyor. Yapacaklarınız kabaca bu şekilde, daha detaylı da yazarım ama doğru olmaz çünkü bu işten avukatlar ekmeğini kazanıyor, kafanıza takılan soruların hepsini danışma ücreti dahilinde bir avukata danışırsanız kafanızda soru işareti bırakmadan size yardımcı olur.
 
Evet hocam, ben de zaten kesinlikle üçüncü tarafları “yok böyle bir satış” diyerek mağdur etme durumunda değilim elbette kabahatli de olsa hakları vardır bilincindeyim ve hakkı neyse onu vermek istiyorum ne azını ne fazlasını, bu noktada kişiler bana 19 bin liranın 200 bin lira edeceğini söylüyorlar muhtemelen bunu da yer bugün kıymetlenince koparabildiklerini koparma amacında olduklarını düşündüm. Bu parayı enflasyona, tüfe’ye falan göre mi ödeyeceğimi yoksa hukuken borçlar kanununda farklı bir yeri mi olduğunu öğrensem bu teklifi sunacağım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…