Merhabalar ben Yiğithan. İş için Monster huma H5 modelini aldım. Öğrenciyim aynı zamanda. Corona nedeniyle öğrenci evimde kaldı sistemim. 144Hz monitör aldım. Huma H5'e bağlamak istediğimde ise monitörün içinden HDMI kablosu çıkmadı. Sadece DisplayPort kablosu çıktı. Fakat humah5 modelinde DisplayPort girişi yok. HDMI girişi var.
144Hz görüntüyü HDMI ile nasıl alabilirim? Kablo söylemeyi düşünüyorum. Monitörüm:
Reis dönüştürücüsü falan yok mu ya bende DisplayPort var laptopa HDMI girişi olan bir dönüştürücü olsa internete baktım da hep HDMI kabloyu DP'ye dönüştürücü var tam tersi lazım sanırsam bana nasıl 144Hz takılabilirim.
Amazon.com: HDMI to DisplayPort Adapter/Converter 4K 30Hz,PC to Monitor Male HDMI to DP Output Dongle with Audio,Active HDMI 1.4 Source in Display Port 1.2 Out Connector for Xbox One,360,NS,Mac Mini,1080P 60Hz: Computers & Accessories
Buy Cable Matters HDMI to DisplayPort Adapter (HDMI to DP Adapter) with 4K Video Resolution Support: DVI-HDMI Adapters - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases
www.amazon.com
Bunlar var ama bunların zaten çalışmadığını yazmışlar, bu işin çözümü yok gibi.