BrianMoser103 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 6 9 Mart 2022 #1 RAM 16 GB Acer 3000MHZ CL15 Ekran kartı AMD RADEON RX550 Anakart GİGABYTES B450M H İşlemci AMD RYZEN 3 3100 4-CORE PROCESSOR 3.80GHZ Başlıkta dediğim gibi Human: Fall Flat sprint screen olarak nasıl oynanılır ablamla oynayacağız da iki farklı PC yok, tek PC'den oynayacağız. Oyunu Steam'den aldım gamepadim platoon PL2596.
Başlıkta dediğim gibi Human: Fall Flat sprint screen olarak nasıl oynanılır ablamla oynayacağız da iki farklı PC yok, tek PC'den oynayacağız. Oyunu Steam'den aldım gamepadim platoon PL2596.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 9 Mart 2022 #2 Oyuna girip kolu bağlayınca otomatik sprint screen oluyor. Start veya select tuşuna basılı tutacaksınız. Artı 0 Eksi
Oyuna girip kolu bağlayınca otomatik sprint screen oluyor. Start veya select tuşuna basılı tutacaksınız.
KS KS BrianMoser103 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 6 9 Mart 2022 #3 Silinen üye dedi: Oyuna girip kolu bağlayınca otomatik sprint screen oluyor. Start veya select tuşuna basılı tutacaksınız. Genişletmek için tıkla... Basılı tuttum yinede olmadı Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Oyuna girip kolu bağlayınca otomatik sprint screen oluyor. Start veya select tuşuna basılı tutacaksınız. Genişletmek için tıkla... Basılı tuttum yinede olmadı
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 9 Mart 2022 #4 Bağlı olduğundan emin olun. Hem klavye hem gamepad düzgün çalıştığına emin olun. Hem ekranda cıkıyor zaten. Strat'a basılı tut olmazsa select tuşunu deneyin. Artı 0 Eksi
Bağlı olduğundan emin olun. Hem klavye hem gamepad düzgün çalıştığına emin olun. Hem ekranda cıkıyor zaten. Strat'a basılı tut olmazsa select tuşunu deneyin.
KS KS BrianMoser103 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 6 9 Mart 2022 #5 Silinen üye dedi: Bağlı olduğundan emin olun. Hem klavye hem gamepad düzgün çalıştığına emin olun. Hem ekranda cıkıyor zaten. Strat'a basılı tut olmazsa select tuşunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Eminim Gamepad'de bağlı. Silinen üye dedi: Bağlı olduğundan emin olun. Hem klavye hem gamepad düzgün çalıştığına emin olun. Hem ekranda cıkıyor zaten. Strat'a basılı tut olmazsa select tuşunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Gamepadi oyuna gösterdim splint screen oldu ama şimdide klavyeye bastımmı oyuncu ilerlemiyor Son düzenleme: 9 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bağlı olduğundan emin olun. Hem klavye hem gamepad düzgün çalıştığına emin olun. Hem ekranda cıkıyor zaten. Strat'a basılı tut olmazsa select tuşunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Eminim Gamepad'de bağlı. Silinen üye dedi: Bağlı olduğundan emin olun. Hem klavye hem gamepad düzgün çalıştığına emin olun. Hem ekranda cıkıyor zaten. Strat'a basılı tut olmazsa select tuşunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Gamepadi oyuna gösterdim splint screen oldu ama şimdide klavyeye bastımmı oyuncu ilerlemiyor