Oyun Humble Bundle Choice üyeliği 6 aylık 72$ yerine 49$

Yer
İç Anadolu

Humble Choice: Abone oluyorsunuz aylık size 9-10 tane oyun anahtarı veriyor. Genellikle fiyatını amorti ediyor.

Humble Bundle - Log In adresinden teklifi inceleyebilirsiniz.
Kupon kodu: Dec24

Bu ay verdikleri pek iyi değil lakin diğer ay iyi oyunlar verebilir.

Teklif Koşulları: Promosyon yeni, aboneliğini duraklatılmış veya iptal etmiş üyeler için geçerlidir. Teklif 25 Aralık 2024'da sona erer.

6 ayı tek seferde ödüyorsak o riske değmez(genelde bu kampanyalarda böyle oluyor)

Bu alınabilecek bir risk değil.

Bu olayda 2 3 ayda bir guzel oyunlar denk geliyor genelde. Parasini cikarir yani.

6 ayı tek seferde ödüyorsak o riske değmez(genelde bu kampanyalarda böyle oluyor)

Bu olayda 2 3 ayda bir guzel oyunlar denk geliyor genelde. Parasini cikarir yani.
Parsını çıkarar ama hiç sevmeyeceğin ya da sahip olduğun şeyleri verebilir. 50 dolara kış indirminde oyun almak daha mantıklı

Paketi bende aldım ve evet tek seferde 8 dolar ve 6 aylık 49 dolar yapıyor. Yani mesela şubat ayı kötü geldi paketi iptal et sadece 8 doların gidiyor ama iptal ettikten sonra bir daha 8 dolar olmayacak, 12 dolar üzerinden alacaksın.
Riski var tabi, sana veya bana göre iyi oyun türü gelmezse biraz sorun yaratabilir ama sonuçta bir aylığı 8 dolar açıkçası. Ne kadar kötü veya bize göre kötü oyun versede 8 dolara 10 oyun verecek.
Bana göre her ay 2 oyun güzel oluyor.

Sormak istediğim soru her ay sabit 8 8 mi ödüyoruz yoksa tek ayda 49 mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…