Humble Bundle COD BO4 önerir misiniz?

SonVendetta

Megapat
Yer
İstanbul
Selamlar arkadaşlar, bildiğiniz gibi Humble Bundle'da COD BO4 Standart Edition var şu an Monthly Bundleda sizce almalı mıyım? Oyundaki zombi modu çok hoşuma gitti arena falan ama zombi modu sadece multiplayer mi değil mi bilmiyorum ve sadece multiplayerse oyuncu bulmak kolay mı? Oyunu bana genel olarak anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen hafta sadece multiplayer ve battle royale modu olan paketi satarken şimdi standart versiyona yükseltmişler yani zombi falanda var. Bende alsam mı diye düşündüm ama açıkçası kararsız kaldım. Oyun battle.net üzerinden olduğu için hiçbir şekilde oyuncu sayısı hakkında bilgi bulmam mümkün olmuyor ama internetten araştırdığım üzere klasik oyun modlarında bile bazen oyuncu bulmak uzun sürebiliyormuş. 70 liraya hiç fena değil aslında.

Benim de aynı korkularım var ama hem ucuz hem de zombi modu beni çekiyor. Bu fırsat bir daha geçmez ele yanında da 6-7 tane daha oyun gelecek üstelik.

Aynen öyle. Sadece bu oyunu bile 70 liraya almak gayet güzel ve halen en güncel COD oyunu zaten. Önümüzdeki oyun 6 ay sonra çıkıyor en kötü oraya kadar yeterli oyuncu kalır bence. Galiba bende alıcam :)

Blackout ve Zombi modlarını oynayan çok var Multiplayer modları da şansınıza bağlı biraz, bir gün saniyeler içinde oyuna girerken bir gün de dakikalarca oyun bulmasını beklediğim oldu ama oyun sürekli güncellemeler ve operasyonlar alıyor başka bir Black Ops çıkana kadar oynanır.

Blackout ve Zombi modlarını oynayan çok var Multiplayer modları da şansınıza bağlı biraz, bir gün saniyeler içinde oyuna girerken bir gün de dakikalarca oyun bulmasını beklediğim oldu ama oyun sürekli güncellemeler ve operasyonlar alıyor başka bir Black Ops çıkana kadar oynanır.

Biz Türkiye'den olunca galiba Avrupa sunucularında oynuyoruz doğru mu? Neyse her halükarda reddit'te sorup öyle alıcam.

Biz Türkiye'den olunca galiba Avrupa sunucularında oynuyoruz doğru mu? Neyse her halükarda reddit'te sorup öyle alıcam.
Battle.net üzerinden Amerika,Avrupa ve Asya bölgesi seçimini yapabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı