Mehmet Emin B Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #1 The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. adresinden Euro Truck Simulator almayı düşünüyorum. Acaba site güvenli mi? İninal kart ile alışveriş yapabiliyor muyuz?
The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. adresinden Euro Truck Simulator almayı düşünüyorum. Acaba site güvenli mi? İninal kart ile alışveriş yapabiliyor muyuz?
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.783 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #2 İnnial kart ile denemedim fakat Paybyme ile aldım. Site güvenilirdir. Siteden 50'ye yakın oyun aldım.
İnnial kart ile denemedim fakat Paybyme ile aldım. Site güvenilirdir. Siteden 50'ye yakın oyun aldım.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 9 Eylül 2014 #3 İninal ile birkaç defa alışveriş yaptım. Bir sıkıntı olmadı.
#Fatalt1y Hectopat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #4 Mehmet Emin B dedi: The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. adresinden Euro Truck Simulator almayı düşünüyorum. Acaba site güvenli mi? İninal kart ile alışveriş yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hocam 3 kere alışveriş yaptım Ininal Kart ile. Hiçbirinde soru çıkarmadı fakat Humble Bundle aldım. Store olarak hiç alışveriş yapmadım ama geçer büyük ihtimalle.
Mehmet Emin B dedi: The Humble Store: Great games. Fantastic prices. Support charity. adresinden Euro Truck Simulator almayı düşünüyorum. Acaba site güvenli mi? İninal kart ile alışveriş yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hocam 3 kere alışveriş yaptım Ininal Kart ile. Hiçbirinde soru çıkarmadı fakat Humble Bundle aldım. Store olarak hiç alışveriş yapmadım ama geçer büyük ihtimalle.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 9 Eylül 2014 #5 İninal ile birçok Bundle aldım ve Store'dan alışveriş yaptım. İçiniz rahat olsun.
Arteezy Hectopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 526 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 9 Eylül 2014 #6 Humble Bundle'dan kredi kartı ve Paypal ile birkaç bundle aldım ve hiç sorun yaşamadım, güvenilirdir.
Humble Bundle'dan kredi kartı ve Paypal ile birkaç bundle aldım ve hiç sorun yaşamadım, güvenilirdir.
Mehmet Emin B Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #7 Az önce Euro Truck Simulator 2' yi aldım ve şu anda Steam' dan indiriyorum. Site güvenliymiş.