Humble Bundle key ne zaman gelir?

ardabardakarda

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu yazıyor yaklaşık 2 saattir:
"Your Resident Evil 4 remake order is being reviewed for accuracy. A member of our Support Team needs to verify the information and will Complete the order as soon as it is resolved.

During this time, the order may show as pending on your statement, but we will not Complete the charge to your bank or credit Card until we figure things out."

Ne yapmam lazım?

Parayı çekti bu arada.

Beklemekten başka çaren yok Humble Bundle güvenliğe çok önem veriyor o yüzden bu şekilde çalıntı kredi kartları olayları vs yüzünden eğer ki kod gelmezse de paran iade olacak zaten.

Aldığım 2 oyun da tam 12 saat sonunda geldi, 12. saate girdiği an veriyorlar genelde keyi.
Hocam ben bunu aldım dlc paketi varmı bunun yanında ?

Aldığım 2 oyun da tam 12 saat sonunda geldi, 12. saate girdiği an veriyorlar genelde keyi.

Alakası olduğunu sanmıyorum fakat yüksek fiyatlı oyunlarda alakası olabilir ucuz keyler aldım hepsi anında geldi.

12 saat falan bekletiyor benim gördüğüm kadarıyla. İptal olma şansı var iptal olursa parayı iade ediyorlar olmazsa purchases kısmına geliyor.

DLC yok düz oyun, Separate Ways'de güzel onu da öneririm alabiliyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…