hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #11 ardabardakarda dedi: Keşke direk Steam'den alabilseydim bu fiyata DLC'de vardı Genişletmek için tıkla... Steam'de de aynı versiyon 563'e düşüyordu zaten çok bir şey farketmemiş, DLC'yi her türlü ayrı alıyorsun.
ardabardakarda dedi: Keşke direk Steam'den alabilseydim bu fiyata DLC'de vardı Genişletmek için tıkla... Steam'de de aynı versiyon 563'e düşüyordu zaten çok bir şey farketmemiş, DLC'yi her türlü ayrı alıyorsun.
ardabardakarda Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #12 hypxness dedi: Steam'de de aynı versiyon 563'e düşüyordu zaten çok bir şey fark etmemiş, DLC'yi her türlü ayrı alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Yok hocam dün yanında DLC'de vardı. ardabardakarda dedi: Yok hocam dün yanında DLC'de vardı. Genişletmek için tıkla... Yada yanlış biliyorum emin değilim
hypxness dedi: Steam'de de aynı versiyon 563'e düşüyordu zaten çok bir şey fark etmemiş, DLC'yi her türlü ayrı alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Yok hocam dün yanında DLC'de vardı. ardabardakarda dedi: Yok hocam dün yanında DLC'de vardı. Genişletmek için tıkla... Yada yanlış biliyorum emin değilim
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #13 ardabardakarda dedi: Yok hocam dün yanında DLC'de vardı. Yada yanlış biliyorum emin değilim Genişletmek için tıkla... Oyunun resminde DLC'yi de gösterdikleri için DLC içinde sanmış olabilirsin çünkü daha indirime bile sokmadılar DLC'yi.
ardabardakarda dedi: Yok hocam dün yanında DLC'de vardı. Yada yanlış biliyorum emin değilim Genişletmek için tıkla... Oyunun resminde DLC'yi de gösterdikleri için DLC içinde sanmış olabilirsin çünkü daha indirime bile sokmadılar DLC'yi.
ardabardakarda Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #14 hypxness dedi: Oyunun resminde DLC'yi de gösterdikleri için DLC içinde sanmış olabilirsin çünkü daha indirime bile sokmadılar DLC'yi. Genişletmek için tıkla... Ben öyle sanmıştım hocam sağ olun aydınlattığınız için. Ayrıca 50TL kazanacakmışım sanırsam Humble Bundle'da oyunu aldığım için üstüne 140 koyup alabilirim.
hypxness dedi: Oyunun resminde DLC'yi de gösterdikleri için DLC içinde sanmış olabilirsin çünkü daha indirime bile sokmadılar DLC'yi. Genişletmek için tıkla... Ben öyle sanmıştım hocam sağ olun aydınlattığınız için. Ayrıca 50TL kazanacakmışım sanırsam Humble Bundle'da oyunu aldığım için üstüne 140 koyup alabilirim.