Doeasy Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 20 24 Mayıs 2020 #1 Merhaba. Humble Bundle hiçbir kartımı kabul etmiyor. Hepsi için "your Card has been declined." Hatası alıyorum. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2020
Merhaba. Humble Bundle hiçbir kartımı kabul etmiyor. Hepsi için "your Card has been declined." Hatası alıyorum. Çözümü nedir?
Onur5217 Megapat Katılım 19 Kasım 2015 Mesajlar 197 Makaleler 1 Yer Ünye/Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #2 Kartlar internet alışverişlerine açık mı?
Doeasy Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 20 24 Mayıs 2020 #3 Tabii ki her şeyi denedim düzeltemedim buraya yaşayıp çözmüş biri vardır diye yazdım eski konularda da baktım ama kimse çözememiş şu sorunu. Çözdüm arkadaşlar Humble Bundle'a bankanızda kayıtlı olan e mailinizden girin Son düzenleme: 26 Mayıs 2020
Tabii ki her şeyi denedim düzeltemedim buraya yaşayıp çözmüş biri vardır diye yazdım eski konularda da baktım ama kimse çözememiş şu sorunu. Çözdüm arkadaşlar Humble Bundle'a bankanızda kayıtlı olan e mailinizden girin