Humble Bundle ödeme reddedildi hatası

Daha fazla  
Humble Bundle üzerinden bundle paket alacağım ancak ne Papara'yı ne Nays'ı ne de fiziksel banka kartını kabul etmiyor.
Bundan 4 5 ay önce Papara ile bir oyun almıştım ve dakikasında satın alım onaylanmıştı.
Bu sorunu nasıl çözebilirim fikri olan var mıdır?
Aldığım hata:

Humble Bundle ödeme konusunda sürekli sorun çıkarıyor. Ben aylarca önce oyun almıştım ilk denemede reddedildi, desteğe başvurdum bu sefer oldu. Ama daha sonra yine başka bir oyun için başvurduğumda yine olmadı. Bezdiriyor insanı resmen.

Desteğe bende yazdım. Acaba kaç gün içinde geri dönüş yaptılar size?
Ve desteğe de fiziksel kartlarımla bundle paketi alamadığımı yazdım. Başka bir bilgi vermem gerekiyor muydu acaba ? İşbankası ile almaya çalıştım ama zaten iş bankası kartı yazsam herhalde anlamazlardı.

Biraz geç dönüş yapmışlardı 3-4 gün gibi diye hatırlıyorum. Ben de İş Bankası kartımla sorun yaşamıştım ama sorun karttan ziyade yabancı ülkelerden alınan kartlarla ilgili ikinci bir denetim var galiba arada. Kullandığı kartla sürekli başarılı alışveriş yapabilen var mı Türkiye'den bilmiyorum.

Hocam papara işe yarıyordu önceden ama artık o da hata verdi bende. Nays denedim ve son olarak iş bankası kartını da dendedim. Başka ne deneyeceğim Allah aşkına

Hocam papara işe yarıyordu önceden ama artık o da hata verdi bende. Nays denedim ve son olarak iş bankası kartını da dendedim. Başka ne deneyeceğim Allah aşkına

Bir şey denemenize gerek yok hocam ben Humble Bundle'dan uzak durmanızı öneriyorum akıl sağlığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…