Ritualist Megapat Katılım 6 Aralık 2012 Mesajlar 529 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ahşap üst yüzey işlemcisi 18 Temmuz 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben bir hafta kadar önce @Recep Baltaş sayesinde Humble Bundle sitesini öğrendim. Burada Mafia 2 olan paketi satın almak istiyorum ama hiç bir bilgim yok.
Merhaba arkadaşlar. Ben bir hafta kadar önce @Recep Baltaş sayesinde Humble Bundle sitesini öğrendim. Burada Mafia 2 olan paketi satın almak istiyorum ama hiç bir bilgim yok.
byb32k3 Kilopat Katılım 12 Ocak 2012 Mesajlar 962 Yer Another planet.... Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2014 #2 Technopat'ın sitesinden nasıl oyun alıcağına dair video bulabilirsin.
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 19 Temmuz 2014 #3 Bu videoda gerekli herşey anlatılmış. Recep Baltaş'ın hazırladığı video kullanım dışı olduğundan alternatif olarak bu videoyu tavsiye ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoda gerekli herşey anlatılmış. Recep Baltaş'ın hazırladığı video kullanım dışı olduğundan alternatif olarak bu videoyu tavsiye ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ritualist Megapat Katılım 6 Aralık 2012 Mesajlar 529 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ahşap üst yüzey işlemcisi 19 Temmuz 2014 #4 @Raydric teşekkür ederim. Bende @Recep Baltaş'ın hazırladığı videoyu arıyordum ama bulamamıştım. Oyunları aldım şimdi oynayalım
@Raydric teşekkür ederim. Bende @Recep Baltaş'ın hazırladığı videoyu arıyordum ama bulamamıştım. Oyunları aldım şimdi oynayalım
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2014 #5 İyi oyunlar