Humble Bundle "sorry, but we can only sell a limited quantity" hatası

Evou

Hectopat
Humble Bundle adlı siteden Mortal Kombat 11 alacaktım, karttan parayı çekti ve;

sorry, but we can only sell a limited quantity of a product in your order, so we have canceled your humble Store order and will not charge you. Please feel Free to try again later.

Bu yazı çıktı. Ne yapmam gerek parayı çekti fakat key gelmedi.
+

Son düzenleme:
Mailinize key gelmiş olabilir oraya bakın bir de.

Çıkan mesajda ürünün sınırlı sayıda olduğu ve siparişin iptal edildiğinden bahsediliyor. Belki de iade olarak geri dönebilir paranız, yine de her ne kadar çeviri ile olsa da destek ile iletişim kurun derim.

Çeviri ile desteğe mail attım umarım paramı iade ederler. Nasıl bir saçma bir şey anlamadım ki ürün stokta yoksa baştan yazın parayı çektikten sonra söylüyorsunuz.

Çeviri ile desteğe mail attım umarım paramı iade ederler. Nasıl bir saçma bir şey anlamadım ki ürün stokta yoksa baştan yazın parayı çektikten sonra söylüyorsunuz.
Belki başkasıyla aynı anda sipariş vermiş olabilirsiniz

Merhaba. Ben de aynı problem ile karşı karşıya kaldım. Herhangi sonuç elde edebildiniz mi? Lütfen burada paylaşır mısınız?

Merhaba. Ben de aynı problem ile karşı karşıya kaldım. Herhangi sonuç elde edebildiniz mi? Lütfen burada paylaşır mısınız?

Maile geri dönüş yaptılar bankayla görüşün dediler maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…