31 Ocak 2014 Mesaj: 12 Bu fırsat kaçırmayın! https://www.humblebundle.com/weekly Genişletmek için tıkla...
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2014 #11 Dirt yerine başka birşey olsaydı keşke. Tam anlamadım da yani 7 dolar verirsek üstteki oyunları da alabiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2014
Dirt yerine başka birşey olsaydı keşke. Tam anlamadım da yani 7 dolar verirsek üstteki oyunları da alabiliyor muyuz?
M Mert Ercan Ziyaretçi 3 Şubat 2014 #12 Berke Kan dedi: Dirt yerine başka birşey olsaydı keşke. tam anlamadım da yani 7 dolar verirsek üstteki oyunları da alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... 6.01$'a tüm oyunlar senin.
Berke Kan dedi: Dirt yerine başka birşey olsaydı keşke. tam anlamadım da yani 7 dolar verirsek üstteki oyunları da alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... 6.01$'a tüm oyunlar senin.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2014 #13 Tamam, teşekkürler eskiden görmüştüm. Keşke yeniden görebilsem oralarda Battlefield 3'ü.