Razer Gold üzerinde oyun RE7 Gold+ RE Village ücreti 150TL olarak gözüküyor. Kaçırılmaz bence. Eğer Hepsiburada Premium üyeliğiniz varsa 150TL değerindeki Razer kodunu 140TL'ye alabiliyorsunuz.
Geçen sefer bazılarının oyunlarını iptal edip paralarını iade etmişlerdi, ama bazı kişilerin oyunlarını nedense iptal etmediler. Eğer şanslıysanız belki oyunu kütüphanenizde tutabilirsiniz. Oyunu almışken en azından indirip biraz oynamanızı tavsiye ederim. İptal ederlerse de zaten oyunun fiyatı Steam indirimlerinde 30TL civarına düşüyordu diye hatırlıyorum.
Geçen sefer bazılarının oyunlarını iptal edip paralarını iade etmişlerdi, ama bazı kişilerin oyunlarını nedense iptal etmediler. Eğer şanslıysanız belki oyunu kütüphanenizde tutabilirsiniz. Oyunu almışken en azından indirip biraz oynamanızı tavsiye ederim. İptal ederlerse de zaten oyunun fiyatı Steam indirimlerinde 30TL civarına düşüyordu diye hatırlıyorum.
Şimdi farkettim dostlar 9TL'ye satılan paket DLC olarak yazılmış ama gelen keyler oyunun Special Edition keyleri.Yani hem ana oyunu hemde DLC'yi içeren keyler.Bu yüzden ana oyun dahil şekilde geliyor ve hata HumbleBundle tarafında.Yani muhtemelen daha görmeyiz bu keylerin tekrardan satışa çıktığını.Görürsekte dikkatli olmakta fayda var eğer doğru keyleri verirlerse ana oyunsuz DLC keyi hiçbir işe yaramaz.
Şimdi farkettim dostlar 9TL'ye satılan paket DLC olarak yazılmış ama gelen keyler oyunun Special Edition keyleri.Yani hem ana oyunu hemde DLC'yi içeren keyler.Bu yüzden ana oyun dahil şekilde geliyor ve hata HumbleBundle tarafında.Yani muhtemelen daha görmeyiz bu keylerin tekrardan satışa çıktığını.Görürsekte dikkatli olmakta fayda var eğer doğru keyleri verirlerse ana oyunsuz DLC keyi hiçbir işe yaramaz.Eki Görüntüle 1908763