B BatFury Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Yaklaşık 12 saat önce oyun aldım. Ancak hala kod gelmedi. Siparişler kısmında da bir şey gözükmüyor. Daha önce oyun alan varsa kaç saatte geliyor yazarsa sevinirim.
Yaklaşık 12 saat önce oyun aldım. Ancak hala kod gelmedi. Siparişler kısmında da bir şey gözükmüyor. Daha önce oyun alan varsa kaç saatte geliyor yazarsa sevinirim.
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.422 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #2 24 Saat içinde elinizde olması lazım.
PCsi Olmayando Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 343 Yer Osmaniye 5 Eylül 2023 #3 Benim kodu 5dk sonra verdiler. Sen destegiyle bir iletişime geç ve emaili bir kontrol et iptal maili falan da gelmiş olabilir.
Benim kodu 5dk sonra verdiler. Sen destegiyle bir iletişime geç ve emaili bir kontrol et iptal maili falan da gelmiş olabilir.
B BatFury Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #4 PCsi Olmayando dedi: Benim kodu 5dk sonra verdiler. Sen destegiyle bir iletişime geç ve emaili bir kontrol et iptal maili falan da gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... İptal maili gelmemiş ödemeyi doğruluyoruz diye bir mail geldi alınca. Desteğe mail attım şimdi bekliyorum.
PCsi Olmayando dedi: Benim kodu 5dk sonra verdiler. Sen destegiyle bir iletişime geç ve emaili bir kontrol et iptal maili falan da gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... İptal maili gelmemiş ödemeyi doğruluyoruz diye bir mail geldi alınca. Desteğe mail attım şimdi bekliyorum.