Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Ağustos 2013 #11 Mert Gürpüzer dedi: Kaçırdığıma üzüldüm şimdi Genişletmek için tıkla... 13 gün süre vardı vermedin mi paybyme siparişi. Bahane üretme şimdi
Mert Gürpüzer dedi: Kaçırdığıma üzüldüm şimdi Genişletmek için tıkla... 13 gün süre vardı vermedin mi paybyme siparişi. Bahane üretme şimdi
Burak Keskin Hectopat Katılım 19 Ağustos 2013 Mesajlar 61 Yer Ankara 23 Ağustos 2013 #12 Sorun yok alamayan çok kişi varsa tekrar alabiliririm? Bu arada konuyu düzenleyen kişiye teşekkür ederim - - - Güncellendi - - - The Psycho dedi: Dostum burnout yerine crysis'i paylaşmışsın. Burnout var mı? Kuzenime hediye edeceğim. Genişletmek için tıkla... Çok ihtiyaç ise alayım bir tane daha 1 dolar zaten? - - - Güncellendi - - - Oğuzhan Ünver dedi: Yarışma veya çekiliş yapıp verseydin daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Herkes kolayca alabilsin kimseyi uğraştırmayayım diye böyle yaptım.
Sorun yok alamayan çok kişi varsa tekrar alabiliririm? Bu arada konuyu düzenleyen kişiye teşekkür ederim - - - Güncellendi - - - The Psycho dedi: Dostum burnout yerine crysis'i paylaşmışsın. Burnout var mı? Kuzenime hediye edeceğim. Genişletmek için tıkla... Çok ihtiyaç ise alayım bir tane daha 1 dolar zaten? - - - Güncellendi - - - Oğuzhan Ünver dedi: Yarışma veya çekiliş yapıp verseydin daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Herkes kolayca alabilsin kimseyi uğraştırmayayım diye böyle yaptım.
The Psycho Hectopat Katılım 23 Haziran 2013 Mesajlar 531 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2013 #13 Hayır yok dostum kuzenime vermem gerekirken veya forumda hediye etmem gerekirken saçma sapan bir şekilde hem steam hem origin'e ekledim oyunu bu yüzden
Hayır yok dostum kuzenime vermem gerekirken veya forumda hediye etmem gerekirken saçma sapan bir şekilde hem steam hem origin'e ekledim oyunu bu yüzden
Aykut Tosun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 1.188 Makaleler 2 Yer Denizli / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2013 #14 Ben arkadaştan Red Alert 3 keyi aldım ama eskiden aldığım hesaba eklenince fazladan bir tane Red Alert 3 keyi kaldı elimde. Red Alert 3 Origin Key Kod:Panoya kopyala 2622-65DR-VXY4-2VE4-E7MP İyi Oyunlar
Ben arkadaştan Red Alert 3 keyi aldım ama eskiden aldığım hesaba eklenince fazladan bir tane Red Alert 3 keyi kaldı elimde. Red Alert 3 Origin Key Kod:Panoya kopyala 2622-65DR-VXY4-2VE4-E7MP İyi Oyunlar
Mert Gürpüzer Kilopat Katılım 6 Ocak 2012 Mesajlar 985 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek -Öğrenci 23 Ağustos 2013 #15 Kaptım bu sefer teşekkürler Recep Baltaş dedi: 13 gün süre vardı vermedin mi paybyme siparişi. Bahane üretme şimdi Genişletmek için tıkla... Abi kart gelmedi daha Zaten yarın tatile gidiyoruz, bugünde gelmezse kredi kartına ikna etmem lazım.
Kaptım bu sefer teşekkürler Recep Baltaş dedi: 13 gün süre vardı vermedin mi paybyme siparişi. Bahane üretme şimdi Genişletmek için tıkla... Abi kart gelmedi daha Zaten yarın tatile gidiyoruz, bugünde gelmezse kredi kartına ikna etmem lazım.
Burak Keskin Hectopat Katılım 19 Ağustos 2013 Mesajlar 61 Yer Ankara 23 Ağustos 2013 #16 Mert Gürpüzer dedi: Kaptım bu sefer teşekkürler Abi kart gelmedi daha Zaten yarın tatile gidiyoruz, bugünde gelmezse kredi kartına ikna etmem lazım. Genişletmek için tıkla... Sana alabilirdim ancak sistem artık almama izin vermiyor
Mert Gürpüzer dedi: Kaptım bu sefer teşekkürler Abi kart gelmedi daha Zaten yarın tatile gidiyoruz, bugünde gelmezse kredi kartına ikna etmem lazım. Genişletmek için tıkla... Sana alabilirdim ancak sistem artık almama izin vermiyor