Eğer minimum yükleme sınırı yoksa, karttan çekilecek miktarı cüzdana atıp alabilirsiniz.
En son onu da düşünüp bugün 30 TL yükleme işlemi yaptım en azından AW II'den gelen hediyeyi kullanayım diye ama yine işlem kredi kartından çekildiği için beklemeye aldı. Büyük ihtimalle onu da iptal edecekler.
Eğer onu da iptal ederlerse Humble cüzdanındaki miktardan daha düşük fiyatlı bir oyun seçip onu alacağım onlara bırakacağıma, sanırım oyunu sadece cüzdandaki miktarla alabilirsem direk alınabiliyor.
Anlaşılan düzgün bir şekilde her seferinde ürün alabilen yok Humble Bundle'dan, ama sürekli öneriliyor
Güncelleme: Evet tahmin ettiğim gibi 30 TL'yi cüzdanıma eklememe de müsaade etmediler. Resmen adilik yapıyorlar başka bir açıklaması olamaz. 839 TL'ye oyunu alırken iyiydi tabi.. Satmayacaksanız o fiyata oyunları niye koyuyorsunuz Türkiye'ye.
Güncelleme 2: Adamlar kendi hediye ettikleri puanlarla yaptığım alışverişi de ödemenizi doğrulayamadık diyerek iptal ettiler. Şaka gibi
@170981 Hocam diğer konuyu meşgul etmemek için rica etsem buraya yazabilir misiniz? Siz kartınızla alırken herhangi bir inceleme falan yapmıyor mu oyunları direk alabiliyor musunuz? Yoksa inceleme yapıyor ama onaylıyor mu her zaman?
Ödemeyi yaparken adres kısmını mesela Türkçe karakterler olmadan mı yazıyorsunuz yoksa Bankanızda olduğu gibi Türkçe karakterlerle mi?
Güncelleme:
Alan Wake II'den gelen cüzdan bakiyesiyle XCOM Enemy Unknown ve Pony Island oyunlarını aldım. Onu da 3. denememde ancak alabildim. Yani bu siteye bir daha bakmamayı, forumda da bu sitenin isminin geçtiği her mesajı görmezden gelmeyi düşünüyorum. Kelime bazlı ignore gibi bir özellik var mı bakacağım