MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Eylül 2016 #1 Oyun yapımı ile ilgilenen arkadaşlar lisans ücreti biraz tuzlu olan GameMaker: Studio Pro yazılımını 1 dolara edinebilirler: Humble GameMaker Bundle (pay what you want and help charity) 15 dolar ödeyerek GameMaker ek modülleri ve daha fazla oyunun kaynak kodlarına erişmek de mümkün.
Oyun yapımı ile ilgilenen arkadaşlar lisans ücreti biraz tuzlu olan GameMaker: Studio Pro yazılımını 1 dolara edinebilirler: Humble GameMaker Bundle (pay what you want and help charity) 15 dolar ödeyerek GameMaker ek modülleri ve daha fazla oyunun kaynak kodlarına erişmek de mümkün.
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2016 #2 O sitede güzel indirimler oluyor ama site ne kadar güvenlidir hiç bir fikrim yok.
Reigeron Hectopat Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2016 #3 XerTech dedi: O sitede güzel indirimler oluyor ama site ne kadar güvenlidir hiç bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 25 kez alışveriş yaptım 3 senedir hala bir sıkıntısını görmedim, gayet güvenli.
XerTech dedi: O sitede güzel indirimler oluyor ama site ne kadar güvenlidir hiç bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 25 kez alışveriş yaptım 3 senedir hala bir sıkıntısını görmedim, gayet güvenli.