Humble Monthly Nasıldır?

KIRIKS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aranızda Humble Monthly'den oyun alan var mı acaba? Şu an almak istediğim bir oyuna 12 dolar diyor (Hurtworld). Bu siteden oyunu alırsam ne gibi avantajı olur? Yanında başka oyunlar da veriyor mu? Bu siteden alış-veriş yapan arkadaşlarımız varsa lütfen site hakkında bildiklerini yazabilirler mi? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Humble Bundle'dan çok oyun aldım. Bazen bedava oyun verdiği bile oluyor. Orada harcanan paranın %5 ya da %10'u bağış olarak ayrılıyor. Lösemiyle mücadele gibi sağlık veya sosyal kuruluşlar için yani. Adı üstünde, Mütevazi Paket. Haftalık kampanyaları oluyor, $1 ödeyip 3-4 oyun verdiği oluyor mesela. Ödedikçe daha çok oyun/DLC/PDF sahibi oluyorsunuz. Sık sık takip edin.

Humble Bundle'dan çok oyun aldım. Bazen bedava oyun verdiği bile oluyor. Orada harcanan paranın %5 ya da %10'u bağış olarak ayrılıyor. Lösemiyle mücadele gibi sağlık veya sosyal kuruluşlar için yani. Adı üstünde, Mütevazi Paket. Haftalık kampanyaları oluyor, $1 ödeyip 3-4 oyun verdiği oluyor mesela. Ödedikçe daha çok oyun/DLC/PDF sahibi oluyorsunuz. Sık sık takip edin.
Teşekkürler, kısa ve öz bir şekilde anlatmışsınız.

Humble Bundle'ı tanıtıcı kısa bir rehber hazırlansa aslında. Zaten oyuna para veriyoruz en azından iyi bir şeylere faydamız dokunmuş olur. Türkiye'de geniş bir takipçi kitlesi olduğunu sanmıyorum Humble Bundle'ın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı