Humerus kırığı düzelir mi?

Hocam büyük ihtimalle öyle size ilk halini atayim.

Çok benzer yerden kırıldı kolun aynı yer olup olmadığını bilmiyorum yanlış kaynamıştı doktor eliyle bir şeyler yapıp gönderdi.

Çok benzer yerden kırıldı kolun aynı yer olup olmadığını bilmiyorum yanlış kaynamıştı doktor eliyle bir şeyler yapıp gönderdi.
Benim sol kol hocam, büyük ihtimalle yanliş kaynamadan olabilir. Sizi zorluyor mu?

Hayır zorlama yok sağ kola göre hissi çok garip.
Hocam zorlama vs yoksa çok ta kafanıza takmayın

Hocam birde bişey daha soracaktım, normal şınav çeksem birşey olurmu? Denedim bir iki kere birşey hissetmedim de

Son düzenleme:
Kırığın genel durumu şınava yaklaşmayı gösteriyor fakat şınavda kol her seferinde vücut ağırlığınıza göre değişmekle birlikte 60-70 kg'lık gövdeyi iter. İlk başlarda bu yük fazla gelebilir. Kemik dokusu yeni yeniden oluştuğu için mikrotravmalara neden olabilir, ağrı olmasa dahi birkaç tekrar sonrası derin bir yorgunluk hissedilirse o bölge daha tam güçlenmemiştir. Daha güvenli bir şekilde ilerlemek için ilk 3 gün içinde klasik şınav yerine wall push up yani duvarda şınav hareketini denemek daha yararlı olacaktır. Günde 3 set x 10 tekrar şeklinde yapılabilir fakat ağrı, zorlanma veya batma gibi şikayetler var ise kolu zorlamamak gerekir. 1. haftada diz üzerinde şınav da denenebilir, klasik şınava nazaran kola daha az yük biner, duvarda şınav sonrası ağrı, batma gibi şikayetler yoksa 3 günden sonra 1 hafta boyunca dizde şınav denenebilir. 1 haftadan sonra tam şınava geçmek daha faydalı olur. Şimdiki denemelerinizde derin ağrı, klik-sürtünme sesi veya çok yorgun hissetme gibi şikayetler olmadı ise muhtemelen bir sıkıntı olmaz fakat işi garantiye almak için yukarıda örneğini verdiğim yolu tercih etmek daha faydalı olur. Şimdilik 20-30 tekrar yapmaya çalışmayın.

Son düzenleme:
Tamam hocam çok teşekkür ederim, gerçekten doktorum bile bu kadar yardımcı olmadı bana, Allah sizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…