technope Hectopat İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.023 Çözümler 11 10 Temmuz 2025 #11 Teru dedi: İndirim kategorisi için konu açma süresi kısaltıldı. Kaç dakika olduğunu hatırlamıyorum ama öyle bir şey yapıldı. Genişletmek için tıkla... Halen konu açma süresi 1 saat. 37 dk önce açtığım bu konu üzerinden yeni konu açmaya çalıştığımda 23 dk sonra açabilirsiniz diye uyarı çıkıyor. Yeni konu açacağım, 23 dk sonrasında indirim kalmamış olacak muhtemelen. Kampanya tekrardan aktif. Arama Sonuçları - Trendyol Sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanya fırsatları Trendyol’da! www.trendyol.com Son düzenleme: 10 Temmuz 2025
Teru dedi: İndirim kategorisi için konu açma süresi kısaltıldı. Kaç dakika olduğunu hatırlamıyorum ama öyle bir şey yapıldı. Genişletmek için tıkla... Halen konu açma süresi 1 saat. 37 dk önce açtığım bu konu üzerinden yeni konu açmaya çalıştığımda 23 dk sonra açabilirsiniz diye uyarı çıkıyor. Yeni konu açacağım, 23 dk sonrasında indirim kalmamış olacak muhtemelen. Kampanya tekrardan aktif. Arama Sonuçları - Trendyol Sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanya fırsatları Trendyol’da! www.trendyol.com
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.012 Makaleler 15 Çözümler 475 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Temmuz 2025 #12 technope dedi: Kampanya tekrardan aktif. Arama Sonuçları - Trendyol Sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanya fırsatları Trendyol’da! www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Haha bu sefer alabilir miyim bakalım. Ayakkabıları da kaybettim ama bulurum belki.
technope dedi: Kampanya tekrardan aktif. Arama Sonuçları - Trendyol Sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanya fırsatları Trendyol’da! www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Haha bu sefer alabilir miyim bakalım. Ayakkabıları da kaybettim ama bulurum belki.
Arthur61 Megapat Katılım 24 Ağustos 2015 Mesajlar 463 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-10750H-2,60GHz Turbo Boost ile 5,0GHz Nvidia RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6 192-Bit 16GB (2x8GB) DDR4 2933MHz 500GB CRUCIAL P2 PCIe M.2 2280 PCIe 3.0 x4 (Okuma: 2300 MB/s - Yazma: 940 MB/s) Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #13 Geç kaldım galiba, sadece bir tayt gözüküyor Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2025