Hunt Showdown grafik ayarları sıfırlanıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Oyunda bir hata vardı yükleme ekranında kalıyordu ben de bu yüzden silip yükledim düzelir diye, şimdi de oyuna giriyorum ayar yapıyorum ayarlar değişmiyor ama değişmiş gibi gösteriyor. Çıkıyorum giriyorum ayarlar sıfırlanıyor. Sadece grafik ayarlarında oluyor bu. Diğer ayarlar aynı kalıyor grafik ayarları sıfırlanıyor.
Dosyaları doğruladıım düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda bir hata vardı yükleme ekranında kalıyordu ben de bu yüzden silip yükledim düzelir diye, şimdi de oyuna giriyorum ayar yapıyorum ayarlar değişmiyor ama değişmiş gibi gösteriyor. Çıkıyorum giriyorum ayarlar sıfırlanıyor. Sadece grafik ayarlarında oluyor bu. Diğer ayarlar aynı kalıyor grafik ayarları sıfırlanıyor.
Dosyaları doğruladıım düzelmedi.
Oha, Hunt oynayan birileri mi varmış TR'de.

Günaydın hocam, aslında var biraz. Hala cozemedim sorunu oyunu sildim yükledim tekrar yine düzelmedi.
Maalesef daha öncesinde o şekilde bir problem ile karşılaşmadım ve zaten yapabileceğiniz en önemli adımları yapmış gibi gözüküyorsunuz. Driver sorunu olabilir belki ama tam hakim değilim konuya maalesef.

Maalesef daha öncesinde o şekilde bir problem ile karşılaşmadım ve zaten yapabileceğiniz en önemli adımları yapmış gibi gözüküyorsunuz. Driver sorunu olabilir belki ama tam hakim değilim konuya maalesef.

Oyuna yeni guncelleme geldi belki ondan dolayı bir hatadır hotfix bekleyeceğim.

Eğer sorununu çözebilirsen beraber girebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı