Hunt Showdown iade edilmeli mi?

YUSUFziya01

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600, Asus prime B650m-r, XFX RX 9060 XT 16Gb, Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30(1x16), KIOXIA EXCERIA G2 SSD, NZXT C750 Bronz, Zoko chiko kasa.
Hunt Showdown satın aldım indirimde ama çok zor ve ben yalnız oynuyorum. Sizce zaman verip öğrenmeye değer mi yoksa 9 dolara iade edip başka oyun mu almalıyım? Aslında biraz eşlesme sistemi düzelse çok zevkli olacak.

Başka rekabetçi oyun oynadın mı bilmiyorum da hepsinde eşleştirme sistemi berbat zaten. Steam'den aldıysan iade et ne olursa olsun çünkü 2 saat oynama hakkın var ve 2 saat rekabetçi oyuna yetmez. İlla denemek istiyorsan Xbox Gamepass al diyeceğim o da 400TL oldu.

Oyunun Steam yorumlarında da binlerce saat oynamış kişilerle eşleştiriliyorum yazmışlardı aslında. Onun haricinde güzel diyorlar ama rekabetçi oyunlar 300-400 saatte anca açılıyor ve öğreniliyor. Arkadaşın yoksa hiçten önermem rekabetçi oyun.

Başka rekabetçi oyun oynadın mı bilmiyorum da hepsinde eşleştirme sistemi berbat zaten. Steam'den aldıysan iade et ne olursa olsun çünkü 2 saat oynama hakkın var ve 2 saat rekabetçi oyuna yetmez. İlla denemek istiyorsan Xbox Gamepass al diyeceğim o da 400TL oldu.
Online çok oyun oynamıyorum genekde hikaye, şuan yalnızca chivlary2 oynuyorum. Hunt showdownu sadece kendi teması ilgimi çekti.
Peki 9 dolara ne önerirsiniz üstüne gerekirse ekleme yaparım.

Online çok oyun oynamıyorum genekde hikaye, şuan yalnızca chivlary2 oynuyorum. Hunt showdownu sadece kendi teması ilgimi çekti.
Peki 9 dolara ne önerirsiniz üstüne gerekirse ekleme yaparım.
AC Origins Gold Edition, Atomic Heart (standart edition), Warhammer 40.000 Rogue Trader, Sea of Thieves (hem online çok güzel hem hikaye çok güzel tekli olarak iyi oynanır)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı