benli11 Megapat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 716 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2018 #1 Hunt'ı almayı düşünüyorum. Oyun nasıl, tavsiye eder misiniz ve GTX 1050 Ti ve Ryzen 5 2600 olan sistemde 1080p'de düşük ayarlarda 60+ FPS alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2018
Hunt'ı almayı düşünüyorum. Oyun nasıl, tavsiye eder misiniz ve GTX 1050 Ti ve Ryzen 5 2600 olan sistemde 1080p'de düşük ayarlarda 60+ FPS alabilir miyim?
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2018 #2 Oyun incelemelerini izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oyun incelemelerini izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
benli11 Megapat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 716 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2018 #3 VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Oyun incelemelerini izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İncelemeleri izledim aslında, sadece direk birinden duymak istedim. Biraz da kararsız kaldım.
VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Oyun incelemelerini izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İncelemeleri izledim aslında, sadece direk birinden duymak istedim. Biraz da kararsız kaldım.