D Duk12 Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #1 Merhaba. Sizce hunt: Showdown tek başına oynanarak zevk alınabilir mi? Eğer tek başına oynamak çok zorsa Fallout 4 almayı düşünüyorum.
Merhaba. Sizce hunt: Showdown tek başına oynanarak zevk alınabilir mi? Eğer tek başına oynamak çok zorsa Fallout 4 almayı düşünüyorum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.681 Makaleler 21 Çözümler 98 20 Mart 2023 #2 Vermez ben iade ettim gerim gerim geriyor insanı tekken.
D Duk12 Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #3 FalconPolat dedi: Vermez ben iade ettim gerim gerim geriyor insanı tekken. Genişletmek için tıkla... Solo girdiğimiz zaman diğerleri de mi solo oluyor yoksa takımla karşılaşabiliyor muyuz?
FalconPolat dedi: Vermez ben iade ettim gerim gerim geriyor insanı tekken. Genişletmek için tıkla... Solo girdiğimiz zaman diğerleri de mi solo oluyor yoksa takımla karşılaşabiliyor muyuz?
The Elite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full stack 25 Mart 2023 #4 Duk12 dedi: Solo girdiğimiz zaman diğerleri de mi solo oluyor yoksa takımla karşılaşabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Takımla da karşılaşabiliyorsun. Oyuna girmeden bir seçenek var eğer onu seçmezsen sadece bir kişi veya iki kişilik takımlarla karşılaşabiliyorsun eğer seçersen üç kişilik takımlar da gelebiliyor.
Duk12 dedi: Solo girdiğimiz zaman diğerleri de mi solo oluyor yoksa takımla karşılaşabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Takımla da karşılaşabiliyorsun. Oyuna girmeden bir seçenek var eğer onu seçmezsen sadece bir kişi veya iki kişilik takımlarla karşılaşabiliyorsun eğer seçersen üç kişilik takımlar da gelebiliyor.
TaeTakemi Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 541 Çözümler 1 25 Mart 2023 #5 Tryhard oyuncuysan alırsın ben şahsen 30 saat oynadım sonra sarmadı.