Hunt: Showdown'da avcı alsam, kaybedersem avcım silinir mi?

Ewen

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. Siliniyorsa hiç almayacağım stok avcı kullanacağım. Oyuna yeni başladım.

10. seviyeye ulaşana kadar avcılarınız silinmez, o seviyeden sonra silinse bile marketten oyun parası ile tekrar alabilirsiniz (DLC'ler de dahil).
Anladım. Örneğin 300 700'e satılan avcılar da silinirse tekrar ayrı bir ücret ödeyerek almak mı lazım? O para birimini unuttum (nadir olan para)

Alınıyor ama kozmetik amaçlı onlar pek bir önemi yok. Tek avantajı sanırım 3 tam sağlık barı daha sık denk geliyor DLC karakterlerine. Uzun süredir oynamadım yanlış hatırlıyor olabilirim.

Evet. Stok avcı hoşuma gitmediği için almak istiyorum. Kovboy tarzı güzel bir şey arıyorum ekteki güzel gibi. Tek bu var galiba. Sizin öneriniz nedir?

?hash=0f223931ae8caa9fa3d383c4c3a71f81.png

Dosya Ekleri

• 1690904006633.png
    1690904006633.png
    174,9 KB · Görüntüleme: 31
Evet. Stok avcı hoşuma gitmediği için almak istiyorum. Kovboy tarzı güzel bir şey arıyorum ekteki güzel gibi. Tek bu var galiba. Sizin öneriniz nedir?

Eki Görüntüle 1885645

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video yardımcı olur hocam. Ben seneler önce bıraktım hatırlamıyorum isimlerini ayrıca fazla karakter yoktu ben oynadığımda yeni gelmiş hepsi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı