Anladım. Örneğin 300 700'e satılan avcılar da silinirse tekrar ayrı bir ücret ödeyerek almak mı lazım? O para birimini unuttum (nadir olan para)10. seviyeye ulaşana kadar avcılarınız silinmez, o seviyeden sonra silinse bile marketten oyun parası ile tekrar alabilirsiniz (DLC'ler de dahil).
Her oyun sonu verilen parayla alınıyorsa dlc alayım mı?Özel avcılarıda alsan, normal avcılarıda alsan ölünce siliniyor karakterin. Dlc ile olanları tekrar satın alabilirsin oyundaki mağaza parasıyla.
Her oyun sonu verilen parayla alınıyorsa DLC alayım mı?
Alınıyor ama kozmetik amaçlı onlar pek bir önemi yok. Tek avantajı sanırım 3 tam sağlık barı daha sık denk geliyor dlc karakterlerine. Uzun süredir oynamadım yanlış hatırlıyor olabilirim.Her oyun sonu verilen parayla alınıyorsa dlc alayım mı?
Alınıyor ama kozmetik amaçlı onlar pek bir önemi yok. Tek avantajı sanırım 3 tam sağlık barı daha sık denk geliyor DLC karakterlerine. Uzun süredir oynamadım yanlış hatırlıyor olabilirim.
Evet. Stok avcı hoşuma gitmediği için almak istiyorum. Kovboy tarzı güzel bir şey arıyorum ekteki güzel gibi. Tek bu var galiba. Sizin öneriniz nedir?
Eki Görüntüle 1885645
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.