Hunter X Hunter yarım mı kalıyor?

OlipsN

Decapat
Daha fazla  
Birçok insan bu animenin yarım kaldığını söylüyor. İzleyeyim mi? Bitmediyse izlemenin bir manası yok bence ya da kendi içinde bir son mu barındırıyor? Aklımda bu sorular dolaşıyor başlamadan önce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana karakter animenin başında yola çıkma amacını gerçekleştiriyor. Bu yüzden bitti de denebilir fakat yazar daha da uzatmaya karar vermiş. Mangası devam ediyor, animenin devamının geleceğini de pek sanmıyorum.

HxH bitirdim,bence kaliteli ve izlenmesi gereken bir anime.Evet banada yarım kalmış gibi geldi ancak bu izlenemeyecek durumda olduğu anlamına gelmiyor ve yazar mangaya devam edeceğini açıkladı.

HxH bitirdim, bence kaliteli ve izlenmesi gereken bir anime. Evet bana da yarım kalmış gibi geldi ancak bu izlenemeyecek durumda olduğu anlamına gelmiyor ve yazar mangaya devam edeceğini açıkladı.

En azından bir sonu var tek eksik kurapika kısımları.

Filmi vardı gerci değil mi mangayla aynımı ilerletmisler su 340'dan sonrası iste.

Ha siz oradaki kurapikadan bahsediyorsunuz. Ben kurapikanın geçmişinin bahsedildiği kısım zannettim. Gemi olaylarını içermiyor. Kurapikanın anıları adlı mangadaki (cannon) olaylar var filmde. Ama filmin tamamı bu değil gösteriyorlar sadece. Mangası kısacık bir şey zaten film çıkmaz.

70 bolum kısamı hocam HxH'in o mangasından 1 bölüm okumak zaten 3 4 bölüm okumak gibi ağır dili var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…