C Carissa00 Femtopat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar ★ Huntsman knife | Crimson web FT bıçağını aldım 5200 TL'ye sizce değecek bir fiyatı var mı, düşünceleriniz nelerdir?
Arkadaşlar ★ Huntsman knife | Crimson web FT bıçağını aldım 5200 TL'ye sizce değecek bir fiyatı var mı, düşünceleriniz nelerdir?
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.177 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 üstündeki örümcek işlemeleri pek belli olmuyor. Ben olsam az daha katar 'Huntsman knife | Lore' alırdım.
üstündeki örümcek işlemeleri pek belli olmuyor. Ben olsam az daha katar 'Huntsman knife | Lore' alırdım.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.542 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 Severek kullanıyorsan gerisi önemli değil. Değecek mi mevzusuna girersek çıkamayız işin içinden zaten, çoğu skin almaya değmez demeye kadar gider bu.
Severek kullanıyorsan gerisi önemli değil. Değecek mi mevzusuna girersek çıkamayız işin içinden zaten, çoğu skin almaya değmez demeye kadar gider bu.
Waltuh45 Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 568 Çözümler 2 14 Haziran 2024 #4 Huntsman knife oyundaki Bayonetten sonra en sevdiğim bıçak, crimson web çok fazla yıpranmamışsa gayet iyi duruyor
Huntsman knife oyundaki Bayonetten sonra en sevdiğim bıçak, crimson web çok fazla yıpranmamışsa gayet iyi duruyor
C Carissa00 Femtopat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #5 Waltuh45 dedi: Huntsman knife oyundaki Bayonetten sonra en sevdiğim bıçak, Crimson web çok fazla yıpranmamışsa gayet iyi duruyor Genişletmek için tıkla... Hocam FT 0.28 biraz fazla aslında ama fiyatı uygun geldi gibi ondan çekeyim dedim Vio dedi: üstündeki örümcek işlemeleri pek belli olmuyor. Ben olsam az daha katar 'Huntsman knife | Lore' alırdım. Genişletmek için tıkla... Knk paradan kaçmadım aslında envanterim kırmızı üzerine dizili yaklaşık 600 700 dolarlık envanterim var ona bağlı olarak bu renkte avcı bıçağı tercih ettim ama lore da güzel skin şimdi allah var benim tercih etme sebebim başkaydı
Waltuh45 dedi: Huntsman knife oyundaki Bayonetten sonra en sevdiğim bıçak, Crimson web çok fazla yıpranmamışsa gayet iyi duruyor Genişletmek için tıkla... Hocam FT 0.28 biraz fazla aslında ama fiyatı uygun geldi gibi ondan çekeyim dedim Vio dedi: üstündeki örümcek işlemeleri pek belli olmuyor. Ben olsam az daha katar 'Huntsman knife | Lore' alırdım. Genişletmek için tıkla... Knk paradan kaçmadım aslında envanterim kırmızı üzerine dizili yaklaşık 600 700 dolarlık envanterim var ona bağlı olarak bu renkte avcı bıçağı tercih ettim ama lore da güzel skin şimdi allah var benim tercih etme sebebim başkaydı