Osmn C Kilopat Katılım 7 Mart 2018 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #1 Merhaba, Huntsman V2 TKL klavye siparişi verdim ancak TR keycaps ile kullanmak istiyorum. Uyum sağlayacak keycapsler neler, ve uygulayan olduysa görüşlerini alabilir miyim?
Merhaba, Huntsman V2 TKL klavye siparişi verdim ancak TR keycaps ile kullanmak istiyorum. Uyum sağlayacak keycapsler neler, ve uygulayan olduysa görüşlerini alabilir miyim?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.042 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #2 TR küçük enterli keycaps bulamazsınız hocam.
Osmn C Kilopat Katılım 7 Mart 2018 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #3 Soraka Kajmer dedi: TR küçük enterli keycaps bulamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım enter dışında Ö, Ç, Ş, ğ gibi harfleri özelleştirsemde yeterli olacak benim için uyumlu keycaps olmaları yeterli bi öneriniz olur mu acaba
Soraka Kajmer dedi: TR küçük enterli keycaps bulamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım enter dışında Ö, Ç, Ş, ğ gibi harfleri özelleştirsemde yeterli olacak benim için uyumlu keycaps olmaları yeterli bi öneriniz olur mu acaba
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.042 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #4 Osmn C dedi: Anladım enter dışında Ö, Ç, Ş, ğ gibi harfleri özelleştirsemde yeterli olacak benim için uyumlu keycaps olmaları yeterli bir öneriniz olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Herhalde en uygun bu gibi Amazon.com.tr klavye tuş rengi de siyah olduğundan pek sırıtmaz.
Osmn C dedi: Anladım enter dışında Ö, Ç, Ş, ğ gibi harfleri özelleştirsemde yeterli olacak benim için uyumlu keycaps olmaları yeterli bir öneriniz olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Herhalde en uygun bu gibi Amazon.com.tr klavye tuş rengi de siyah olduğundan pek sırıtmaz.
Osmn C Kilopat Katılım 7 Mart 2018 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #5 Soraka Kajmer dedi: Herhalde en uygun bu gibi Amazon.com.tr klavye tuş rengi de siyah olduğundan pek sırıtmaz. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Soraka Kajmer dedi: Herhalde en uygun bu gibi Amazon.com.tr klavye tuş rengi de siyah olduğundan pek sırıtmaz. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.042 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #6 Osmn C dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Olur da tüm tuşları değiştirecek olursanız benimle iletişime geçebilirsiniz hocam. Benim klavye tuşları ışığı geçirmediği için tuş takımı arıyorum.
Osmn C dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Olur da tüm tuşları değiştirecek olursanız benimle iletişime geçebilirsiniz hocam. Benim klavye tuşları ışığı geçirmediği için tuş takımı arıyorum.