Hurdy gurdy nereden alınır?

Arda_Özan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir süre önce bu değişik çalgıyı keşfettim. Ankara'da yaşıyorum ve bu çalgıyı almayı düşünüyorum. Zaten çeşitli enstrümanlarda tecrübem var. Sesinin ve tekniğinin çok hoşuma gittiğine karar verdim. Türkiye içinde yurt dışından getirme olmadan nasıl erişebileceğimi bilen birisi var mıdır? Üretimini yapan bildiğiniz bir ustası veya Türkiye tedarikçisi?

Yeni yeni keşfedilmeye başlanan gayet güzel bir alet. Bildiğim kadarıyla Türkiye'de hiçbir eğitim kursu yok. Ama İstanbul'da bulunabileceğini düşünüyorum. Eléonore Fourniau'dan dinlemeni tavsiye ederim.

İstanbul'un neresinde bulunabilir biliyor musunuz?

guilhem desq - cicatrices​

Son zamanlarda bu sanatçıya ve özellikle bu parçasına saplanmış durumdayım. Kullandığı efekt pedalları ve video kalitesi de oldukça cezbediyor. Özellikle sonuna eklediği soloyu duyunca tüylerim diken diken oluyor. Sizin dediğiniz sanatçıya da bakacağım.

İstanbul'un neresinde bulunabilir biliyor musunuz?

guilhem desq - cicatrices​

Son zamanlarda bu sanatçıya ve özellikle bu parçasına saplanmış durumdayım. Kullandığı efekt pedalları ve video kalitesi de oldukça cezbediyor. Özellikle sonuna eklediği soloyu duyunca tüylerim diken diken oluyor. Sizin dediğiniz sanatçıya da bakacağım.
Varsa Eminönü çarşısında vardır. Ama pek ucuz bir alet değil, talep de gayet düşük. Bulamama şansınız daha yüksek.

İnternette yurt dışından getirme ücretleri vergiler dahil 12.000 TL'yi geçiyor. Ama yine de çok teşekkür ederim bilgiler için. Araştırma yapmaya devam edeceğim.

İnternette yurt dışından getirme ücretleri vergiler dahil 12.000 TL'yi geçiyor. Ama yine de çok teşekkür ederim bilgiler için. Araştırma yapmaya devam edeceğim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şarkıyı da tavsiye ederim. Dediğiniz gibi müzik aleti pahalı ve vergi taşıma ücretleri ile birlikte bütçeyi çok aşıyor. Gerçekten tutkuluysanız bir miktar para biriktirip yurt dışından alıp gelmek daha mantıklı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şarkıyı da tavsiye ederim. Dediğiniz gibi müzik aleti pahalı ve vergi taşıma ücretleri ile birlikte bütçeyi çok aşıyor. Gerçekten tutkuluysanız bir miktar para biriktirip yurt dışından alıp gelmek daha mantıklı.

Yakın zamanda yurt dışından gelmiş olan bir elektro gitarım var. Yeni bir müzik aleti için yurt dışına çıkmayı pek düşünmüyorum ancak güzel bir fikir olabilir.

Tek çare yurtdışından almak sanırım. PTT'ye güvenilir mi tartışılır. Ben de çok istiyorum ama türkiye'de "para olsa da alamazsın" denilen şeylerden birisi bu da sanırım. Çok avrupai bir enstrüman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı