Hurtworld sunucuya girmiyor

KemalKoçyiğit

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün size yaşadığım bir sorunu aktaracağım.
Hurtworld oyununa girmeye çalışıyorum fakat sunucuya bağlanmaya çalıştığımda (active session for same SteamID) deyip beni sunucudan atıyor.
Çözümünü bilen ya da aynı durumu yaşayan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunucuda hesabınız açık kalmış galiba, bu sorun sunucu aç kapa yiyene kadar geçmiyordu bende.

Bu oyunu hala oynayan var mı ya, favori oyunumdu yıllar önce ama hileden geçilmiyordu :D Yapımcıları da sadece indirim dönemlerinde çarpmak için göstermelik güncelleme atıyor

Sunucuda hesabınız açık kalmış galiba, bu sorun sunucu aç kapa yiyene kadar geçmiyordu bende.

Bu oyunu hala oynayan var mı ya, favori oyunumdu yıllar önce ama hileden geçilmiyordu :D Yapımcıları da sadece indirim dönemlerinde çarpmak için göstermelik güncelleme atıyor
Oyunu sildim tekrar yükledim. Bir hafta önce veriyordu aynı sorunu şimdi yine denedim hala aynı sorunu veriyor.

Oyunu sildim tekrar yükledim. Bir hafta önce veriyordu aynı sorunu şimdi yine denedim hala aynı sorunu veriyor.
Steamdeki adını değiştirip girmeyi deneyebilirsin ama işleyeceğini sanmam, ID'ye göre çekiyor. Girdiğin sunucunun bir restart yemesi lazım bence veya biri senin steam id ile oyunda oynuyor ikinci ihtimal

Bazende sunucuya bağlan diyorum tam girecek gibi oluyor tak diye oyun kapanıyor.
Bu oyun ölü malesef. Sadece ruslar ve hileciler oynamaya devam ediyorsa ediyor, yol yakınken aynı türün farklı oyunlarına yönelmeniz daha iyi. Oyunun çalışması bile mucize yıllardır düzgün bir şey için güncelleme almıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı