706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.246 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 13 Eylül 2020 #1 Beni ne kadar tanıyorsunuz? Hakkımda ne kadar bilgi sahibisiniz? Merak ettim açıkçası, forumda beni tanıyan kaç kişi var acaba.
Beni ne kadar tanıyorsunuz? Hakkımda ne kadar bilgi sahibisiniz? Merak ettim açıkçası, forumda beni tanıyan kaç kişi var acaba.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 13 Eylül 2020 #2 Mesajların sonuna her zaman gülücük koyan, bilgili, Joker seven, pozitif enerji dolu bir üyedir kendisi. Severiz.
Mesajların sonuna her zaman gülücük koyan, bilgili, Joker seven, pozitif enerji dolu bir üyedir kendisi. Severiz.
Ricardo Picopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 531 Çözümler 6 Yer Aja 13 Eylül 2020 #3 Önceden, zengin çocuk gibi gözüken toxic birisiydiniz de sonra çok sevecen biri oldunuz.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.849 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 13 Eylül 2020 #4 Emojisini çok kullanır. Seviyorum.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 13 Eylül 2020 #5 Malasef çok fazla konularda göremedim. Kendinizi tanıtır mısınız? Gizliliğe de önem veriyorsanız kabaca yazabilirsiniz.
Malasef çok fazla konularda göremedim. Kendinizi tanıtır mısınız? Gizliliğe de önem veriyorsanız kabaca yazabilirsiniz.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.246 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 13 Eylül 2020 #6 Elementor dedi: Malasef çok fazla konularda göremedim. Kendinizi tanıtır mısınız? Gizliliğe de önem veriyorsanız kabaca yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi hepsini birden yazarsam keyfi kaçar, konularda ara sıra veriyorum
Elementor dedi: Malasef çok fazla konularda göremedim. Kendinizi tanıtır mısınız? Gizliliğe de önem veriyorsanız kabaca yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi hepsini birden yazarsam keyfi kaçar, konularda ara sıra veriyorum
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 13 Eylül 2020 #7 Emoji çılgını, deli (iyi manada), sıcakkanlı ve aşırı enerjik bir kardeşimsin. Elementor dedi: Malasef çok fazla konularda göremedim. Kendinizi tanıtır mısınız? Gizliliğe de önem veriyorsanız kabaca yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle anlatılmaz, her konuda denk gelmeniz ve görmeniz lazım.
Emoji çılgını, deli (iyi manada), sıcakkanlı ve aşırı enerjik bir kardeşimsin. Elementor dedi: Malasef çok fazla konularda göremedim. Kendinizi tanıtır mısınız? Gizliliğe de önem veriyorsanız kabaca yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle anlatılmaz, her konuda denk gelmeniz ve görmeniz lazım.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.042 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 13 Eylül 2020 #8 11. sınıfa geçmiş başarılı bir öğrenci olarak biliyorum seni. emojisini sürekli attığını görüyorum. Tam bir Joker hayranı olduğunu biliyorum.
11. sınıfa geçmiş başarılı bir öğrenci olarak biliyorum seni. emojisini sürekli attığını görüyorum. Tam bir Joker hayranı olduğunu biliyorum.
3 304911 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 13 Eylül 2020 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 13 Eylül 2020 #10 304911 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Öyle kuru kuru gitmez; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
304911 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Öyle kuru kuru gitmez; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et