SirY Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #11 Yaşlı insanlarla sohbet etmek bile onlar için çok büyük bir hediyedir bu arada yaptığın işi takdir ediyorum.
Yaşlı insanlarla sohbet etmek bile onlar için çok büyük bir hediyedir bu arada yaptığın işi takdir ediyorum.
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.958 Çözümler 29 1 Mart 2022 #12 atadam4 dedi: Yaşlı birilerinin isteklerini kestirmek elbette zor ama bana kalırsa onları görmeye gitmek bile yeterince mutlu edecektir. Klişe olacak ama, çiçek derim ben. Genişletmek için tıkla... Huzurevi ziyaretlerini ben de gerçekleştiriyorum. Oradaki insanlar artık ununu eleyip eleğini asmış insanlar. Maddiyatla işleri olmuyor.
atadam4 dedi: Yaşlı birilerinin isteklerini kestirmek elbette zor ama bana kalırsa onları görmeye gitmek bile yeterince mutlu edecektir. Klişe olacak ama, çiçek derim ben. Genişletmek için tıkla... Huzurevi ziyaretlerini ben de gerçekleştiriyorum. Oradaki insanlar artık ununu eleyip eleğini asmış insanlar. Maddiyatla işleri olmuyor.