Huzursuz bacak sendromu

wontagadra

Kilopat
Arkadaşlar şu sıralar huzursuz bacak sendromu var bende ne olduğunu bilmeyenler sormasın internetten aratabilirler.

Yiyecek içecek olarak neler tüketilmeli iyi gelen şeyler nelerdir ?

Bu bela bende uykusuzluğa yol açtı ve nasıl kurtulacağımı bilmiyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var ve rica ediyorum doktora bir görün felan demeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanıyı kim koydu? Doktora mı danıştınız yoksa internetten okuyarak kendiniz mi koydunuz? Doktora gittiyseniz size demir eksikliğiniz olduğunu ve bundan dolayı huzursuz bacak sendromunuz olduğu söylenmiştir diye düşünüyorum. Demir preparatları da verilmiştir sanırsam. Demirden zengin gıdalar tüketebilirsiniz.

Tanıyı kim koydu? Doktora mı danıştınız yoksa internetten okuyarak kendiniz mi koydunuz? Doktora gittiyseniz size demir eksikliğiniz olduğunu ve bundan dolayı huzursuz bacak sendromunuz olduğu söylenmiştir diye düşünüyorum. Demir preparatları da verilmiştir sanırsam. Demirden zengin gıdalar tüketebilirsiniz.
Pekmez yemekten ciğerim soldu, damardan demir bağlasak zararı var mı Doktor bey :D

Pekmez yemekten ciğerim soldu, damardan demir bağlasak zararı var mı Doktor bey :D
Sen bir kavanoz pekmez yersin ama sabah kahvaltısında demli siyah çay içiyorsan bir etkisi olmaz. Çünkü demir almak başka şey, demiri vucudunda tutmak başka şey.

Benim oturduğum yerden protein alıp kas yapmaya çalışmama benzer.

Doktor standart testler yapacaktır, demir eksikliğini görür demir preparatlar önerir. Düzelmezsin, nöröloğa gönderir o bir bakar tekrar test eder, oda olmazsa seni psikoloğa yönlendirirler. Bu işin düzeni böyle.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı