Hw araba değeri nasıl heasplanır?

EnezK

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün markete gittim.
Batman hw ve 9/10 8/10'luk araçlar vardı. Aralarında tochlen GT ve lambo sedan vardı. GT'nin no şu 2/10 lambo no su 3/10'du bunlar değerli olur mu?
Hepsi kuruludur bugün alındı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de görmüştüm bunları.Açıkçası çok bir değeri yok.Belki Sian'ı aldığınızın 10 lira üstüne satabilirsiniz.

Ben de görmüştüm bunları.Açıkçası çok bir değeri yok.Belki Sian'ı aldığınızın 10 lira üstüne satabilirsiniz.
Bugün sth bulamadim olsaydı alırdım.

Eve boş girmeyetyim diye bunları aldım .

Bugün sth bulamadim olsaydı alırdım.

Eve boş girmeyetyim diye bunları aldım .
Ben de alıyorum bu aralabaları ama satmak için değil koleksiyon yapıyorum.Geçen şokta Supra görmüştüm.Aldım instagramda hot wheels grubumuz var oraya atmıştım teklif geldi ama satmadım.

Ben de alıyorum bu aralabaları ama satmak için değil koleksiyon yapıyorum.Geçen şokta Supra görmüştüm.Aldım instagramda hot wheels grubumuz var oraya atmıştım teklif geldi ama satmadım.
A101 ve bimden bir şey çıkmadı .
Son kere de olsa şoka gireyim dedim.
Bunları buldum .
Ben de satmak için almadım koleksiyonluk bir şey her ay bir tane alırım .

Lise ye daha yeni basladim 4 sene okusam, 4x12 48 araba yapıyor baya iyi koleksiyon .buarada GTR ve supra gibi arabaları nerden buluyonuz rastgele mi çıkıyor?

A101 ve bimden bir şey çıkmadı .
Son kere de olsa şoka gireyim dedim.
Bunları buldum .
Ben de satmak için almadım koleksiyonluk bir şey her ay bir tane alırım .
Genelde güzel modeller şoka geliyor hep.Şokta da bulamazsanız kasiyere sorun abi/abla tekli hot wheels varmı diye koli ile çıkarıyor önüne.
Genelde zincir marketlerde olmuyor.Yerel marketlerde veya Toyz Shop Lc waikiki gibi yerlerde çeşit çok oluyor oralarda daha rahat bulunuyor.

Yalova merkez gibi bir yerde çıkar mı sizce?

Genelde mağazalar dip dipe.

Hocam her ay 1 tane diye başlıyorsunuz ama gerçekten bağımlılık yapıyor ben de yaz tatilinde genelde haftada 4 gün dışarı çıkarım günlük 50 lira alırım her gün 10 15 lira artırırım haftada 1 tane alırım genelde ama karşı konulamayacak bir model bulursam direk alırım hafta sonunu beklemem.

Yalova merkez gibi bir yerde çıkar mı sizce?

Genelde mağazalar dip dipe.
İlla bir tane hatırı sayılır model bulunur.Ben de Kastamonu da oturuyorum aslen Kırıkkaleliyim Kastamonu'da 70 lira olan yerler var ama Kırıkkale'de kuzenim 45 liraya olan yerlerin olduğunu bile söyledi.Kırıkkale gerçekten köy ama ucuz ve güzel modeller bulunuyor.

Markettlerden alacaksanız yazı beklemek lazım çünkü çok fazla market açılıyor ve her 2 haftada bir hepsine hw geliyor.
Bende ova gibi bir yerde oturuyorum.
Bizim burdaki şokta baya iyi model var keşke th bulabilsem ya işte sans oluyor .
Sizin insta gurubunuza beni alirmisiniz almazsanız da sorun etmem .

İnsta adresi verir misin hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…