HW koleksiyonuna başlanır mı?

369067

Hectopat
Bugün babamla sohbet ederken bu yaşımda yaşıtlarımın aksine sigara kullanmadığımı ve bu artan parayı daha farklı şeylerde kullanmak istediğimi söyledim. O da kabul etti. Benim de aklıma yıllardır aklımda olan HW koleksiyonculuğu geldi. Zaten bir araba, bir iki paket sigara değerinde. Neyse bu kısmı atlayalım artık.

Küçüklüğümden beri arabalara meraklıyım. Oyuncak arabalarla güzel bir geçmişim oldu. Çok fazla HW arabam yok fakat bu da dert değil. Çünkü ben çoktan ziyade kaliteli parçalar bulmaya başlamak istiyorum. Başlamak istiyorum başlamasına fakat nasıl başlarım bilemiyorum. Yine güzel para artıyor ama ayda en fazla iki araba alabilirim. Gerçi derdim araba değil, kaliteli parça bulmak dediğim gibi. Sizce hoşuma giden bu oyuncak arabaların koleksiyonunu yapmak mantıklı ve eğlenceli mi?

Yoksa boş bir zevk ve israf mı? Bu son sorumu özellikle küçük ya da büyük koleksiyonu olanlara soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşuna giderse yapabilirsin ama bence saçmalığın daniskası zaten bu olay son yıllarca patladı herkes "araba alayım ileride yüksek fiyata satarım" kafasıyla alıyor ki bu koleksiyonerlik değil. Eski güzel günlerde bir günlük harçlığım ile 4'lü hotwheels aldığım dönem yüze yakın arabam vardı birbirine çakıştıra çakıştıra oynardım sonra bir vakıfa bağışladık... Bence böyle bir şey yapacağınıza 3-4 ay para biriktirip düzgün bir maket ya da lego araba alıp onu yapın.

Hw piyasası Fast and furious, deutschland design, ronin run, gum ball 3000 gibi setler aşırı karaborsa oldugu için herkes 200TL'ye bunu alıyorum kanzi enayinin birine 700TL'ye okutuyom kafasında. O paralara Mini GT INNO64 vs. Almak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…