BugraDereci Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 HW8 Ultra modelinde bir akıllı saatim var. İnternetteki Apple Watch kordonlarının hepsi uyumlu olur mu?
HW8 Ultra modelinde bir akıllı saatim var. İnternetteki Apple Watch kordonlarının hepsi uyumlu olur mu?
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 17 Kasım 2023 #2 MM ölçüsü aynı olan kordonlar uyar ama öncesinde satıcıya sormanızı tavsiye ederim.
BugraDereci Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #3 celejziuk dedi: Mm ölçüsü aynı olan kordonlar uyar. Genişletmek için tıkla... Kaç mm olduğunu bilmiyorum ama nereden öğrenebilirim?
celejziuk dedi: Mm ölçüsü aynı olan kordonlar uyar. Genişletmek için tıkla... Kaç mm olduğunu bilmiyorum ama nereden öğrenebilirim?
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 17 Kasım 2023 #4 Ürün kutusunda ya da internetten modeline bakarak bulabilirsin. "ultra" dediğiniz için yüksek ihtimalle 49mm olabilir.
Ürün kutusunda ya da internetten modeline bakarak bulabilirsin. "ultra" dediğiniz için yüksek ihtimalle 49mm olabilir.
BugraDereci Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #5 celejziuk dedi: Ürün kutusunda ya da internetten modeline bakarak bulabilirsin. "Ultra" dediğiniz için yüksek ihtimalle 49mm olabilir. Genişletmek için tıkla... Kutusunda 2.02 inç yazıyor bunu mm çevirince 51 mm oluyor herhalde 49 mm saat teşekkürler.
celejziuk dedi: Ürün kutusunda ya da internetten modeline bakarak bulabilirsin. "Ultra" dediğiniz için yüksek ihtimalle 49mm olabilir. Genişletmek için tıkla... Kutusunda 2.02 inç yazıyor bunu mm çevirince 51 mm oluyor herhalde 49 mm saat teşekkürler.