HWID banı kalkınca hesap banı kalkar mı?

Scharliet

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle saldırmamanız için söyleyeyim. Ben il dışında iken kardeşim açmış hileyi ve gereken dayağı hayli hayli yedi. Sorum şu, anakart banım kalkınca 10.000₺ yüklediğim yaklaşık 40k VP yatırılmış olan hesabın banını açtıramaz mıyız yoksa dövmeye devam mı edeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle saldırmamanız için söyleyeyim. Ben il dışında iken kardeşim açmış hileyi ve gereken dayağı hayli hayli yedi. Sorum şu, anakart banım kalkınca 10.000₺ yüklediğim yaklaşık 40k VP yatırılmış olan hesabın banını açtıramaz mıyız yoksa dövmeye devam mı edeyim?
Eğer hesap sınırsız ban yediyse hayır, HWID ban kalksa bile açmazlar ama riota ticket atıp hesabım çalınmış ve hileyi köklemişler falan diye bir şeyler deneyebilirsin.

Eğer hesap sınırsız ban yediyse hayır, HWID ban kalksa bile açmazlar ama Riot'a ticket atıp hesabım çalınmış ve hileyi köklemişler falan diye bir şeyler deneyebilirsin.

Ben il dışındaylen kardeşim yan hesaptan hile açmış mainden bile açmamış lütfen bir şeyler yapın desem olmaz mı (cidden mainde hile açılmadı)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı