Loewrxx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.333 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #1 Merhaba, şimdi benim HWID banım falan yok ana hesabımda da yok yani sorun yok. 20 tane random hesap aldım keyfi denemek için bu hesaplardan biri HWID banlı çıkarsa benim ana hesabıma etkisi veya anakartıma bir etkisi olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2023
Merhaba, şimdi benim HWID banım falan yok ana hesabımda da yok yani sorun yok. 20 tane random hesap aldım keyfi denemek için bu hesaplardan biri HWID banlı çıkarsa benim ana hesabıma etkisi veya anakartıma bir etkisi olur mu?
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.107 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #3 Denendi olumsuz.
Loewrxx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.333 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #4 nrywq4 dedi: Denendi olumsuz. Genişletmek için tıkla... sorun yok demi şimdi random hesap ayağına kendi hesabımız ban yemesin
nrywq4 dedi: Denendi olumsuz. Genişletmek için tıkla... sorun yok demi şimdi random hesap ayağına kendi hesabımız ban yemesin
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.107 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #5 Loewrxx dedi: Sorun yok değil mi şimdi random hesap ayağına kendi hesabımız ban yemesin Genişletmek için tıkla... Yemezsin ama random hesapla oynama tavsiyem.
Loewrxx dedi: Sorun yok değil mi şimdi random hesap ayağına kendi hesabımız ban yemesin Genişletmek için tıkla... Yemezsin ama random hesapla oynama tavsiyem.
Loewrxx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.333 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #6 nrywq4 dedi: Yemezsin ama random hesapla oynama tavsiyem. Genişletmek için tıkla... oynamıyorum ya öylesine deniyorum demir elo bulursam trollerim falan
nrywq4 dedi: Yemezsin ama random hesapla oynama tavsiyem. Genişletmek için tıkla... oynamıyorum ya öylesine deniyorum demir elo bulursam trollerim falan