HWID banlı i7 870 vs G4400

tahademir

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Genellikle Valorant oynayan birisiyim. Benim kendi anakartıma HWID ban atıldı sebepsiz bir şekilde. Valorant oynamayan kuzenimle anakart ve işlemci değişikliği yaptım. Bende i7 870 işlemci P7H55-M PRO anakart, kuzenimde G4400 işlemci H110M anakart var. i7 870 işlemcim ekran kartım olan GTX 1050 Ti darboğaz yapmıyordu. G4400 inanılmaz bir şekilde darboğaz yapıyor sadece Valorant oynayabiliyorum, o da 30 40 FPS. Bu işlemci ve anakartla hiçbir şey oynayamıyorum çok kasıyor. Kendi anakart ve işlemcimi alırsam diğer oyunları oynayabilirim ama Valorant 2 ay boyunca oynayamam. Değişip değişmemek arasında kaldığım için sizlere danışmak istedim siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

G4400. Eski model BMW M3 almak vs yeni model Golf almak. G4440'ü çıkarıp ileride yeni nesil daha güçlü bir işlemci takabilirsiniz. i7 870 için anakart değişmek ve RAM değişmek gerekir. Bu arada Valorant'da 30-40 FPS almanızın sebebi o işlemci ve ekran kartından değil. Temiz bir format attınız mı? Korsan bir şey kullandınız mı?

Formatta sorun yok oyunun kurulu olduğu SSD nin durumu iyi gözüküyor samsung magicianda anakart ve işlemci değiştikten sonra başladı 30 40 FPS(yeni işlemci durumu şu anlık söz konusu değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı