HWID banlıyken hesaba girilirse ban süresi artar mı?

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba bu sene temmuz ayının sonu gibi anakart banı yemiştim. Valorant'a ticket yolladım ne zaman açılacağına dair ancak net bir cevap gelmedi. Ancak içinde gözüme çarpan bir detay oldu. Diyordu ki eğer anakart banınız varken oyuna girerseniz banınızın üzerine 4 ay daha eklenir. Ben girip bakmıştım açıldı mı diye hatta 2 tane hesap denemiştim 2 maç sonra banlandım yeniden. Sizce anakart banımın süresi artmış mıdır?

Merhaba bu sene temmuz ayının sonu gibi anakart banı yemiştim. Valorant'a ticket yolladım ne zaman açılacağına dair ancak net bir cevap gelmedi. Ancak içinde gözüme çarpan bir detay oldu. Diyordu ki eğer anakart banınız varken oyuna girerseniz banınızın üzerine 4 ay daha eklenir. Ben girip bakmıştım açıldı mı diye hatta 2 tane hesap denemiştim 2 maç sonra banlandım yeniden. Sizce anakart banımın süresi artmış mıdır?

Hileden mi ban yedin oyleyse artar.

Anakart banları normalde 6 ay sonunda açılıyor ama yeni hesap açman lazım artmıştır büyük ihtimalle.

Anakart banları normalde 6 ay sonunda açılıyor ama yeni hesap açman lazım artmıştır büyük ihtimalle.
Ben şüpheli dosya olduğu içni yediğimi düşünüyorum hatta bazıları var ya ticket atıp banının ne zaman açılacağını öğreniyor bende onun için attım ama nafile.

Hileden mi yedim bilmiyorum CMD yoluyla çalışan bir trigger bot vardı ben beğenmedim sildim zaten sonrasında. Yani oyun hile olarak algılamış olacağını sanmam.

Hileden dolayı yemişsiniz. HWID ban kaldırılıyor ama 500-1000 arası bir fiyatı var değişiyor. Banınızın ne zaman açılacağını ticket attığınızda öğrenebilirsiniz. Ama 4 ay veya daha fazla olduğunu bilin.

Hileden dolayı yemişsiniz. HWID ban kaldırılıyor ama 500-1000 arası bir fiyatı var değişiyor.
Spoofer biliyorum ancak onun yerine anakartı tokatçılık yapıp satıp sıfırını almak daha mantıklı.

Hileden dolayı yemişsiniz. HWID ban kaldırılıyor ama 500-1000 arası bir fiyatı var değişiyor.
Ben yapmayacağım bu arada öyle birşey hocam.

Verilen cevapların hepsi yanlış. 6 ay ban falan diyen olmuş. Valorant ban sistemi HWID ban için 4 aydır. Eğer oyuna spoofer aracılığı ile giriş yaptığın tespit edilirse, donanım banın sıfırlanır ve üstüne eklenir. Yani 4+1 aydan 5 ay donanım banına sahip olursun. Banın geç açılmış olabilir sapma ihtimalinden dolayı. En iyisi ban yediğin tarihten 4 ay + 1 hafta sonrasıdır. Tam o tarihte temiz bir format + modemi resetlersen bir sorun olmadan oyuna tekrardan erişirsin, hayırlı forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı