HWID dijital lisans nasıl silinir?

Daha fazla  
Windows 11 crack dijital lisans yaptım ve muhtemelen donanıma kazındı bunu tamamen kaldırıp orijinal lisans yapmak istiyorum. Yaptığım zaman orijinal lisans ile eski crackli lisansla çakışma olur mu kesin kurtulma yolu nedir?

Hocam benim şahsi tavsiyem temiz bir kurulum yapıp kurulum esnasında yeni Orijinal Key'inizi girerek kuruluma devam etmeniz. En temizi bu şekilde olur ve bir sorun da yaşamazsınız. Kurulumda Microsoft hesabınızla giriş yapacağınız için lisansınız hesabınıza da dijital olarak kaydolacaktır. Cihazda şu an varolanı çok dikkate almayın yani.

Sanırım bir çözüm buldum ilk önce Windows 10 Home sürümünü sıfırdan kurdum tabii ki oradan yine etkin oldu lisans sonrasında aktifken yeni lisans anahtarı girme kısmını Windows 10 generic key girdim: YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7 bunu girince etkinleştirildi yazısı geldi ve sanırım bu Microsoft sunucusunda tutulan crackli lisansı kaldırdı ve bunu koydu sonrasında PC hala açıkken CMD kısmından
  • Slmgr /upk (yüklü olan ürün anahtarını kaldırır.)
  • Slmgr /cpky (kayıt defterindeki lisans anahtarı kalıntılarını siler.)
  • Slmgr /rearm (lisans durumunu sıfırlar.)

Kodlarını yazdım ve düzeldiğini düşünüyorum.

Hatta şöyle bir ekleme de söyleyeyim ben bu crack işlemini mas script ile yapmıştım yine o PowerShell komutundan girip mas arayüzünden bahsediyorum orada Windows status var (5) oraya basınca product key not found diyor zaten gerçekten işe yaramış oluyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı