B bloerx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar Valorant'tan HWID ban yemişim, lütfen ön yargıyla yaklaşmayın. Ben şimdi HWID spoofer alıp kullansam bilgisayarımın garantisini bozar mı? Teşekkür ederim şimdiden.
Arkadaşlar Valorant'tan HWID ban yemişim, lütfen ön yargıyla yaklaşmayın. Ben şimdi HWID spoofer alıp kullansam bilgisayarımın garantisini bozar mı? Teşekkür ederim şimdiden.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Mayıs 2021 #2 Hayır bozmaz. En azından bozmamalı diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Dovahkiin Dragonborn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.433 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Mayıs 2021 #3 "Bilerek yemek yedim orucum bozulur mu?" gibi bir şey bu. Cevap vermek istemiyorum. Artı -1 Eksi
yone1108 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 709 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Mayıs 2021 #4 Dovahkiin Dragonborn dedi: "Bilerek yemek yedim orucum bozulur mu?" gibi bir şey bu. Cevap vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam? Tam olarak anlayamadım. Açıklar mısınız biraz? Arkadaşın sorusuna gelecek olursak sanmıyorum garantiyi bozacağını. Artı 0 Eksi
Dovahkiin Dragonborn dedi: "Bilerek yemek yedim orucum bozulur mu?" gibi bir şey bu. Cevap vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam? Tam olarak anlayamadım. Açıklar mısınız biraz? Arkadaşın sorusuna gelecek olursak sanmıyorum garantiyi bozacağını.
KS KS B bloerx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #5 Dovahkiin Dragonborn dedi: "Bilerek yemek yedim orucum bozulur mu?" gibi bir şey bu. Cevap vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam başlıkta da belirttim cidden ön yargıyla yaklaşmayın. Cidden herhangi bir şey kullanmadım. Artı 0 Eksi
Dovahkiin Dragonborn dedi: "Bilerek yemek yedim orucum bozulur mu?" gibi bir şey bu. Cevap vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam başlıkta da belirttim cidden ön yargıyla yaklaşmayın. Cidden herhangi bir şey kullanmadım.