D Deepths Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 21 24 Haziran 2020 #1 Herkese selam. HWIDgen'i aşağıdaki komutlarla CMD'den kaldırdım fakat Windows'u tekrar HWIDgen ile etkinleştiremiyorum, hata veriyor. Kod:Panoya kopyala slmgr.vbs -ipk Ürün anahtarını yükle (varolan anahtarı değiştirir) slmgr.vbs -upk Ürün anahtarını kaldır. slmgr.vbs -ato Windows'u Etkinleştir
Herkese selam. HWIDgen'i aşağıdaki komutlarla CMD'den kaldırdım fakat Windows'u tekrar HWIDgen ile etkinleştiremiyorum, hata veriyor. Kod:Panoya kopyala slmgr.vbs -ipk Ürün anahtarını yükle (varolan anahtarı değiştirir) slmgr.vbs -upk Ürün anahtarını kaldır. slmgr.vbs -ato Windows'u Etkinleştir
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 24 Haziran 2020 #2 Korsan Windows kullanmayın. Orijinal alın. Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? Windows dağıtımlarını etkinleştiren aktivasyon araçları nasıl çalıştıklarını ve neden kullanmamamız gerektiğini yakından inceleyelim. İnterne www.technopat.net
Korsan Windows kullanmayın. Orijinal alın. Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? Windows dağıtımlarını etkinleştiren aktivasyon araçları nasıl çalıştıklarını ve neden kullanmamamız gerektiğini yakından inceleyelim. İnterne www.technopat.net